Magone Liedeskalna piedzīvojusi nopietnus finansiālus zaudējumus pēc traģēdijas viņas sētā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovu zvaigzne un "Avotiņu" saimniece Magone Liedeskalna aizvadītajā rītā soctīklos nāca klajā ar šausminošām vēstīm no savas mājas sētas. Viņas vārdiem sakot, kūtī skats līdzinās ainām pēc kara. Nu Magone nāk klajā ar jaunu ziņu.

Dienu pēc notikušā Magone noskaidrojusi jaunus apstākļus par notikušo. "Izrādās, ka tas nav ne sesks, ne lapsa, ne cauna, ne pārējās versijas, kas tika piedāvātas. Sinolē tai naktī vēl vienā saimniecībā ir bijis uzbrukums, un cilvēki atsūtīja fotogrāfijas - tāds pats skats kā man - visas vistas, kas kūtī bija, mirušas."

Viņa lūdz atsaukties aculieciniekus, kas, iespējams, zina ko vairāk, kuram suns tai naktī Sinolē bija vaļā. "Es saprotu, ka laikam medību suns - norāvies vai palaists, un sirojis pa saimniecībām."

"Es domāju, ka jāsauc pie atbildības saimnieki, kas atļauj savam sunim, zinot, ka viņš šādas lietas var darīt, iet, kur grib. Kādam par to ir jāatbild!" Magone uzsauc.

"Kāpēc man ir jāaudzē savi putni kāda suņa izklaidēm?" viņa ir nesaprašanā. 

Magone atklāja, ka viņas zaudējumi mērāmi apmēram viena tūkstoša eiro apmērā.

"Lai 40 vistas atved un noliek kūtī vietā. Var arī iztikt bez policijas, tiesas un visa tā; ja cilvēki ir ar sirdsapziņu, viņiem ir jāuzņemas atbildība. Tas ir tāpat kā ar bērnu - ko pastrādā viņš, par to atbild viņa vecāki."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Magone Liedeskalna (@magone.burka)

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka, ejot rīta apgaitā uz kūti, Magonei pavērās šausminošs skats - kūtī ielavījies kāds dzīvnieks, kas laupījis dzīvību teju visām vistām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu