VIDEO Nākamais NBA supertalants Vembanjamā pamatīgi izblamējas pirms beisbola mača

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Viktors Vembanjamā
Viktors Vembanjamā Foto: AP/Scanpix

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) nākamo superzvaigzni nokristītais Viktors Vembanjamā pirms Ņujorkas "Yankees" spēles tika pie iespējas izpildīt simbolisko pirmo metienu. Jaunajam Francijas basketbolistam tas padevās visai neveiksmīgs...

Vembanjamā gaidāmajā NBA draftā, visticamāk, tiks izvēlēts ar pirmo numuru, pievienojoties Grega Popoviča vadītajai Sanantonio "Spurs".

19 gadus vecais Francijas basketbola spīdeklis jau ilgāku laiku tiek dēvēts par potenciāli nākamo NBA seju. Protams, negulēja arī NBA mārketinga "mašīna", kas spēļu video straumēšanas vietnes "NBA League pass" abonementiem piedāvāja arī Francijas augstākās līgas spēles, lai Vembanjamā darbībā varētu vērot plašāka auditorija.

Droši var apgalvot, ka Vembanjamā jau tagad ir izpelnījies zvaigznes statusu. To apliecina fakts, ka viņš tika uzaicināts izpildīt pirmo metienu Ņujorkas "Yankees" mačā. Šāds gods parasti tiek atvēlēts pasaules sporta spožākajām zvaigznēm.

Jaunajam basketbolistam gan neizdevās veiksmīgi izpildīt sev uzticēto uzdevumu...

Šo simbolisko metienu citu sporta veidu pārstāvji bieži vien izpilda pavisam šķībi. Piemēram pirms diviem gadiem bumbiņu pavisam citā virzienā aizmeta Konors Makgregors.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu