Olga Rajecka atklāj, kā sākās viņas un vīra Ivo mīlasstāsts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Olga Rajecka/ Facebook

Dziedātāja Olga Rajecka un mūziķis Ivo Bankavs cītīgi gatavojas Dziesmu un Deju svētkiem. Dejošana viņiem ir sirdslieta, un arī caur deju viņi viens otru atrada. Par sadejošanos un attiecībām Olga pastāstījusi izdevumam "Santa".

"Mums abiem šie būs trešie kopīgie Vispārējie latviešu Dziesmu un Deju svētki, kuros piedalāmies. Bet kopā dejot sākām tieši pirms desmit gadiem. Latvijas Televīzijā bija raidījums "Lai top!" – mani aicināja tajā piedalīties. Tā kā savulaik Kultūras darbinieku tehnikumā beidzu deju kolektīva vadītāju nodaļu un tautas dejas biju dejojusi daudzus gadus, piekritu. Bija tikai jāizvēlas deju kolektīvs. Es izvēlējos "Rotaļu", jo tās virsvadītājs bija nu jau aizsaulē aizgājušais Gints Baumanis, kuru labi pazinu. Zināju arī Ivo – bijām strādājuši kopīgos mūzikas projektos.

Kad tikko ienācu kolektīvā, Ivo deju partnere Daina nokavēja mēģinājumu, un mūs salika vienā pārī. Tā mēs nodejojām arī savus pirmos kopīgos Deju svētkus. Deja mūs saveda kopā," atceras Olga.

"Piekrītu teicienam: ja vari ar otru sadancoties, vari arī ar viņu sadzīvot. Deju mēģinājumos un koncertos, kur jāiztur liela slodze, parādās cilvēka patiesā būtība. Ja redzi, ka ir interesanti, jautri, patīkami būt deju partnera sabiedrībā, tad kāpēc arī dzīvi nedzīvot kopā?" jautā Ivo.

"Es vienmēr gribu dejot pārī ar savu vīru. Tā ir daudziem, un tas ir ļoti forši! Mēs arī mājās mācāmies deju soļus, un bērni par mums uzjautrinās. Dejošana palīdz uzturēt interesi vienam par otru un dzīvi kopumā. Novērtēt otru. Kad redzu Ivo tautastērpā, ar prieku secinu – viņš ir iznesīgs, stalts un skaists. Vīram vienmēr saku – es ar tevi ļoti lepojos!" teic Olga.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka jāvārdu Olga Rajecka Ivo teica 2014. gada 31. jūlijā Igates baznīcā.

Pilnu interviju ar Olgu Rajecku lasiet izdevuma "Santa" jūlija numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu