"TikTok" zvaigzne, kura sekoja savas mammas, tantes un vecmāmiņas pēdās un kļuva par striptīzdejotāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Oleksandr Nagaiets/Shutterstock

"TikTok" zvaigzne Amanda DiMeohasa pavēra durvis uz savas ģimenes vairāku paaudžu panākumu atslēgu. Tā ir izģērbšanās. Viņa tiešsaistē dalās ar savu unikālo skatījumu uz dzīvi kā striptīzdejotāja un mazas meitiņas mamma.

Amanda DiMeo no Pensilvānijas, ASV, ir kļuvusi par uzlecošo zvaigzni vietnē "TikTok", daloties unikālā skatījumā uz dzīvi kā striptīzdejotāja un jaunā māmiņa.

Sociālo mediju zvaigzne, kurai platformā ir 1,4 miljoni sekotāju, ir atklājusi, ka viņa nav vienīgā striptīza dejotāja ģimenē. Dejoja arī viņas vecmāmiņa, māte un tante. Uzzināšana par viņas ģimenes vēsturi 28 gadus vecajai Amandai bija acis atveroša pieredze.

"Kad es augu, mana ģimene nekad nerunāja par manas vecvecmāmiņas vai vecmāmiņas pagātni, kas saistīta ar striptīzdejošanu," viņa stāstīja "Cover Real Life".

"Tikai tad, kad biju vecāka, es par to uzzināju un biju pārsteigta. Tā bija kā manas ģimenes otrā seja, par kuru es neko nezināju."

Neraugoties uz citu viedokļiem, Amanda ļoti lepojas ar savas ģimenes mantojumu un karjeras izvēli. Viņa zina, ka šī karjera nav paredzēta jebkuram, taču viņa cer, ka, daloties ar savu stāstu, viņa varēs izkliedēt dažus maldus un aizspriedumus, kas apvij nozari.

Pašas Amandas ceļš līdz dejošanai nebija iepriekš nolemts mērķis, bet drīzāk iespēja "savilkt kopā galus".

Tas, kas sākās kā nepilna laika nodarbošanās, lai palīdzētu samaksāt koledžas mācību maksu, drīz kļuva par viņas pilna laika karjeru.

Neskatoties uz to, ka viņa ieguva psiholoģijas grādu un nomaksāja visu studiju maksu, viņa ātri saprata, cik izdevīgi ir strādāt par striptīzdejotāju.

"Es sāku izģērbties tikai pēc divdesmit piecu gadu vecuma," viņa atklāja.

"Toreiz man bija grūti savilkt galus kopā, un draugs ieteica pamēģināt dejošanu. Sākumā es šaubījos, bet, kad sāku, es atklāju, ka man tas patiešām patīk."

Neskatoties uz savas ģimenes vēsturi šajā nozarē, Amandai bija daudz jāmācās pašai.

"Mana vecmāmiņa nomira, pirms es sāku dejot, tāpēc man nekad nebija iespējas ar viņu par to runāt," viņa paskaidroja.

"Man pašai bija jāizdomā daudzas lietas, piemēram, kā kustināt savu ķermeni un kā kontaktēties ar klientiem.

"Sākumā tas bija grūti, bet es daudz mācījos no citām dejotājām un savām kļūdām."

Kamēr Amanda ir pieradusi pie pastāvīgās pretējā dzimuma uzmanības, viņa ir laimīgās un nopietnās attiecības ar savu draugu Abdielu, un pāris kopā uztur "OnlyFans" kontu.

Gadā nopelnot sešciparu skaitli, Amanda ir kļuvusi par savas ģimenes galveno apgādnieku.

Viņa bieži sociālajos medijos izrāda savu grezno dzīvesveidu, kas ietver biežus ģimenes ceļojumus uz eksotiskām pasaules vietām.

Daži neatturas komentēt Amandas audzināšanas stilu, saucot viņu par "sliktu vecāku" savas nodarbošanās dēļ, taču viņa saka, ka zina, ko dara un kā nodrošināt meitai vislabāko nākotni.

"Viens no lielākajiem izaicinājumiem, ar ko es saskaros, ir par manis pārstāvēto nozari pastāvošā stigma," viņa teica.

"Par striptīzdejotājām ir daudz aizspriedumu un negatīvu viedokļu, un ar to var būt grūti sadzīvot. Taču es cenšos, lai tas mani neskartu. Es zinu, ka tas, ko daru, ir likumīgi un palīdz man uzturēt sevi un manu ģimeni."

Amanda cer, ka, daloties ar stāstiem par savu ģimeni, viņa var palīdzēt nojaukt dažus nepareizus priekšstatus par striptīzdejotājām.

"Daudzas dejotājas ir ieguvušas koledžas izglītību vai strādā citus darbus, kas nav saistīti ar dejošanu. Tas ir tāds pats darbs kā jebkurš cits, un to nevajadzētu stigmatizēt."

Lai gan Amanda atzīst, ka izģērbšanās nav piemērota visiem, viņa saka, ka tā viņai bijusi pozitīva pieredze.

Viņa komentēja: "Dejojot esmu satikusi daudz pārsteidzošu cilvēku, gan citas dejotājas, gan klientus.

"Un es esmu daudz iemācījusies par sevi un to, uz ko esmu spējīga. Tas ne vienmēr ir viegli, bet dejošana man ir bijusi kā spēka avots."

Runājot par to, vai viņa šajā nozarē redz nākotni saviem bērniem, Amanda saka, ka atstāj to viņu pašu izvēlē.

"Es nekad nespiestu savus bērnus darīt kaut ko tādu, kas viņiem liek justies neērti," viņa norādīja.

"Bet, ja viņi vēlētos iet manas ģimenes pēdās, es viņus atbalstītu. Tā ir daļa no mūsu vēstures un mantojuma, un es domāju, ka to vajadzētu svinēt, nevis apkaunot."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu