Raimo: Neizcīnītu zeltu bez labākā 3x3 basketbola trenera

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
3x3 vīriešu basketbola turnīra spēle starp Latvijas un Beļģijas izlasēm III Eiropas spēlēs Krakovā.
3x3 vīriešu basketbola turnīra spēle starp Latvijas un Beļģijas izlasēm III Eiropas spēlēs Krakovā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas 3x3 basketbola izlasei izdevās ieņemt pirmo vietu Eiropas spēlēs pateicoties trenera Raimonda Feldmaņa ieguldītajam darba, pēc zelta godalgu izcīnīšanas Eiropas spēlēs secināja Zigmārs Raimo.

Jau ziņots, ka sestdien Latvijas 3x3 basketbola izlase, kuras sastāvā spēlēja Francis Lācis, Kristaps Gludītis, Raimo un Kārlis Apsītis, finālā ar 19:11 pārspēja Beļģiju, kļūstot par Eiropas spēļu čempioni.

"Ļoti cienu visus medaļu ieguvējus, arī Poliju un Beļģiju. Protams, labāk būtu spēlējuši pret komandu, kurā ir četri spēlētāji. Esam priecīgi, ka tikām pie zelta, taču to neizcīnītu bez mūsu trenera, kurš ir labākais 3x3 basketbolā," pēc panākuma teica Raimo, norādot, cik svarīgs bijis trenera Raimonda Feldmaņa ieguldītais darbs.

"Tieši viņa norādījumi un padomi mums sniedza lielu atbalstu izšķirošajos sacensību brīžos," viņš piebilda.

Tikmēr viens no Beļģijas basketbolistiem Tibo Vervūts izcēla, ka arī trīs spēlētāju sastāvā viņiem izdevies sasniegt izšķirošo maču.

"Es esmu ļoti noguris. Fiziski un emocionāli. Šajā turnīrā ieguldījām ļoti daudz enerģijas, galvenokārt Kaspara traumas dēļ, kurš šobrīd ārstēsies piecus līdz pat deviņus mēnešus. Mēs visiem pierādījām, ka neiespējamā nav. Cīnījāmies kā lauvas, taču finālā vairāk izdarīt nevarējām," stāstīja beļģis.

Eiropas trešajās spēlēs Latviju pārstāv 96 sportisti 17 sporta veidos.

Sacensības no 21. jūnija līdz 2. jūlijam notiek Krakovā un citās Mazpolijas vojevodistes pilsētās.

Eiropas spēles notiek reizi četros gados. Pirmās spēles notika 2015. gadā Baku, bet otrās - 2019. gadā Minskā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu