VIDEO "Esmu nolieta ar nezāļu vircu." Gulbenes iedzīvotāji sūkstās par agresīvu kaimiņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Bez Tabu

Gulbenē ir kāds īpašums, kurš rada pamatīgas galvassāpes kaimiņiem, kuri nespēj paciest no tā nākošās smakas. Īpašumā dzīvojošais vīrietis uzvedas agresīvi un uz kaimiņu aizrādījumiem atbild ar draudiem, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu". 

Video: Raidījuma "Bez tabu" sižets

Apkaimē dzīvojošie ir neizpratnē par kaimiņu sētā notiekošo, un īpašuma saimniekus viņi sauc par vācējiem. Sētā savestas audzas kravas mēslojuma, kas izkaisīts milzu kompostam. Tas mēdz ļoti nelāgi smakot, norāda iedzīvotāji.

Iedzīvotāja Aiga, kura nesen apkaimē iegādājusies īpašumu, kas robežojas ar šo kaimiņu zemi, aizrādījusi, par ko esot saņēmusi uzbrukumus, nelāgus komentārus un pat draudus.

"Viņš ar savu augumu iegrūdās man plecā. Protams, devos uz policiju. Kā man ar viņiem runāt?! Šis cilvēks mani atļaujas saukt par stulbu aitu, blondīni ar lielu pēcpusi, par parazītu. Prasa, kāpēc es šeit esmu ieradusies, lai gan tas īpašums viņam pašam nemaz nepieder. Viņš dzīvo pie šīs sievietes sazin kādā statusā," norāda sieviete.

"Vakar viņš draudēja, ka dabūšu, ka ņems fleksi un zāģēs manu žogu. Vēl esmu nolieta ar nezāļu vircu.

Valsts policijā esmu vērsusies divas reizes. 28. aprīlī viņš draudēja mani noklapēt ar cirvi."

Gulbenes novada pašvaldības policijā konkrēto īpašumu sauc par "sāpīgu adresi".

"Mēs jau esam sākuši administratīvā pārkāpuma procesu par atkritumu apsaimniekošanas noteikumu neievērošanu, kā arī par decentralizētās kanalizācijas noteikumu neievērošanu," norāda Gulbenes novada pašvaldības policijas pārstāve Marika Andža.

Plašāk skaties sižetā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu