"Nedrīkst aizmirst, ka notiek karš." Vaikule skaidro, kāpēc viņai nepieciešams festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latviešu dziedātāja Laima Vaikule pēc trīs gadu pauzes atkal aicina uz festivālu "Laima Rendezvous Jūrmala", kas norisināsies jūlija beigās Dzintaru koncertzālē. Vaikule skaidro, kāpēc viņai šis festivāls ir nepieciešams.

Vaikule uzsver, ka no 26. līdz 30. jūlijam Jūrmalā pulcēsies talantīgi un skaisti cilvēki, taču svarīgi ir atcerēties, ka tuvumā joprojām notiek karš.

Īpaši Vaikule vēlējusies uz šo festivālu uzaicināt ukraiņu izpildītājus, lai viņi parādītu sevi un savu darbu: "Lai cilvēki neaizmirstu, ka tuvumā notiek karš. Tāpēc man personīgi šis festivāls ir vajadzīgs. Jāatgādina, ka šie skaistie un talantīgie cilvēki šodien cieš... Nedrīkst aizmirst, ka notiek karš, un nepieciešams protestēt visos iespējamos veidos. Man vajag šo festivālu tieši šim nolūkam."

Festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala" norisināsies Dzintaru koncertzālē no 26. jūlija līdz 30. jūlijam. Festivāla lielākā zvaigzne šogad solīta Tanita Tikarama, kas pazīstama ar tādiem hitiem kā "Twist in my Sobriety" un "Good Tradition".

Festivālu 26. jūlijā atklās baleta "Freedom Ballet" dejas izrāde "BOUDOIR".

Šogad festivāla dalībnieku sarakstā ir tādu mūziķi kā  Tanita Tikarama, Verka Serduchka, MAX BARSKIH, Olya Polyakova, ALEKSEEV, Maria Maksakova, Jānis Stībelis, Intars Busulis, Aija Andrejeva, Uku Suviste, Anna Butkevich, Markus Riva, SunStroke Project, Blanka, Patrisha, Salvador Sobral, Vera Brezhneva, Andrey Makarevich, Nino Katamadze, Normunds Rutulis, Inese Galante, Jānis Stībelis, grupa "DAGAMBA", Maria Naumova, Moris Janashvili, Shipsea, Dināra Rudāne, Nika Plotnikova.

Mūzikas festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala" Dzintaru koncertzālē notiek kopš 2015. gada, pulcējot popa, roka, džeza un klasiskās mūzikas izpildītājus no Eiropas, Centrālāzijas un Amerikas.

Festivālā piedalījušies arī tādi mākslinieki kā Kriss Normans, Mons Selmerlevs, Kristīne Opolais, Ksenija Sidorova, Biondi, Tomass Nevergrīns, Uku Suviste, Noah, Nani Bregvadze, Edīte Pieha, Andrejs Makarevičs, Intars Busulis, Vera Brežņeva un citi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu