Ar gadiem kļūst jaunāki. Piecas Zodiaka zīmes, kas nenoveco (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: fizkes/Shutterstock

Astrologi nosaukuši piecas Zodiaka zīmes, kas ar gadiem nevis noveco, bet, šķiet, pagarina savu jaunību. Uzzini, kuri tie ir!

Auns

Auns ir kā mūžīgs bērns. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvis sirdī ir jauns, kas neļauj viņam novecot. Aunam izdodas izvairīties no acīmredzamām novecošanas pazīmēm. Auni visbiežāk šķiet daudz jaunāki, nekā patiesībā ir. Varētu pat teikt, ka viņi vienkārši ignorē vecumu, atliekot tikšanos ar to uz vēlāku laiku. 

Jaunava

Jaunavas ir jaunības un skaistuma simbols, tāpēc nav jābrīnās, ka viņi no mazotnes uztraucas par savu izskatu un veselību. Šķiet, ka Jaunava ir uzzinājusi Visuma noslēpumus un atradusi ilgmūžības noslēpumu. Sasnieguši 30 gadu vecumu, viņi šādā izskatā palieku ilgu laiku, pārsteidzot apkārtējos ar savu ziedošo izskatu.

Svari

Skaistuma planēta Venera pārvalda Svarus, liekot viņiem nikni cīnīties pret jebkādām novecošanas pazīmēm. Ņemot vērā iedzimto noslieci uz ilgu jaunību, pievilcīgu izskatu un gracioziem vaibstiem, Svari vēlas to visu saglabāt līdz mūža galam, tāpēc var sākt rasties vēlme doties pie plastiskā ķiruga.

Mežāzis

Mežāžiem ir īpašas attiecības ar laiku, jo viņus pārvalda Saturns. Tā ir planēta, kas atbildīga par dzīves gaitu. Skatoties uz Mežāzi, jūs varētu domāt, ka viņš zina, kā pagriezt laiku atpakaļ. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ar gadiem ne tikai nenoveco, bet kļūst jaunāki gan dvēselē, gan miesā. Vecums papildina viņu šarmu un pievilcību. Rakstura iezīmes kļūst maigākas, un no sejas pazūd agrākā smaguma pakāpe.

Ūdensvīrs

Otrais Saturna "dēls" ir Ūdensvīrs, kurš arī prot kontrolēt laiku un palēnināt to. Visu mūžu viņš meklē ceļu uz harmoniju un gadu gaitā to atrod, vēlreiz piedzīvojot jaunību, tikai laimīgāku. Šī ir ļoti sapņaina, ekscentriska un laimīga zīme, kuras vecumu gandrīz nav iespējams uzminēt. Un viss tāpēc, ka Ūdensvīrs tam nepiešķir nozīmi. Viņi dzīvo tā, kā saka viņa mūžīgi jaunā sirds.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu