Zodiaka zīmes, kas cieš no nelaimīgas mīlestības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Bricolage/Shutterstock

Astrologi nosaukuši trīs Zodiaka zīmes, kurām savas sarežģītās dabas un dažu citu aspektu dēļ ir problēmas gan ar personīgo dzīvi, gan ar draugiem. 

Auns

Auns var satikt ne pārāk veiksmīgus partnerus viņu spēcīgās neatkarības un vēlmes pēc līderības dēļ. Viņi mēdz būt neatkarīgi un ātri pieņemt lēmumus, kas var radīt problēmas attiecībās. Viņi arī izrāda impulsivitāti un nepacietību, kas var izraisīt konfliktus un nesaskaņas ar mierīgākiem un līdzsvarotākiem partneriem.

Marsa retrogrāds ļoti ietekmē Aunu. Tātad, kad Marss atrodas retrogrādā kustībā, tas Aunā var izraisīt paaugstinātu agresiju un aizkaitināmību. Šādos periodos labāk būt uzmanīgiem attiecībām svarīgu lēmumu pieņemšanā.

Vēzis

Vēži var piesaistīt neveiksmīgus partnerus ar augsto emocionālo jutību un vēlmi aizsargāt un rūpēties par citiem. Viņi var būt pārāk emocionāli atkarīgi un pakļauti garastāvokļa svārstībām, kas var radīt nestabilitāti komunikācijā.

Vēži ir arī pakļauti spēcīgai emocionālai piesaistei un bailēm zaudēt savu partneri. Mēness ir Vēža zīmes valdošā planēta, un, kad tā atrodas saspringtu aspektu ietekmē, tas Vēžiem var izraisīt emocionālu nestabilitāti un paaugstinātu jūtīgumu.

Svari

Svari var sastapties ar neveiksmīgiem partneriem sava nepastāvīgā rakstura dēļ un ilgojoties pēc perfektām attiecībām, kādu, kā mēs visi zinām, nav. Viņi bieži cenšas izvairīties no konfliktiem un dod priekšroku miera un līdzsvara saglabāšanai. Tas var novest pie tā, ka Svari apspiež savas vajadzības un upurē savu laimīgo dzīvi citu ērtībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu