Zodiaka zīmes, kurām piemīt negatīva enerģija (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Aloha Hawaii/shutterstock

Astrologi nosaukuši trīs Zodiaka zīmes, kurām savas sarežģītās dabas un dažu citu aspektu dēļ ir problēmas gan ar personīgo dzīvi, gan ar draugiem. 

Jaunava

Neskatoties uz to, ka Jaunavas šķiet miermīlīgas, ciešākā saskarsmē viņas var parādīt ne tās labākās rakstura īpašības. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji neprot uzklausīt kritiku, kas dažkārt nelabvēlīgi ietekmē attiecības.

Jaunavu netaktiskie un reizēm nežēlīgie izteikumi var izraisīt konfliktus vai pat novest sarunu biedru līdz nervu sabrukumam. Jaunavas enerģija ietekmē ne tikai kolēģus, bet arī tuviniekus. Viņu ņirgāšanās var būt sāpīga, jo dusmīga monologa laikā tie burtiski atņem sarunu biedram spēkus. Turklāt Jaunavām ir raksturīgi redzēt lielāko daļu lietu negatīvā gaismā un neuzticēties gandrīz nevienam. Šī pasaules uzskata dēļ viņi bieži kļūst par enerģijas vampīriem.

Vēzis

Vēžiem raksturīga melanholija, kas nereti šīs zīmes pārstāvjus pavada visu mūžu, tāpēc viņi cieš no depresijas. Vēži var zaudēt savaldību pat sīkumu dēļ, tāpēc saziņa ar viņiem ir līdzīga iešanai pa mīnu lauku.

Sarunu biedrs ne vienmēr saprot, kā izvērtīsies viņa nākamā piezīme, jo Vēži spēj burtiski apvainoties par sīkumu, un tad viņu negatīvās enerģijas plūsma aizslaucīs visu savā ceļā.

Vēži bieži uzskata, ka pasaule ir nežēlīga un negodīga, kas nozīmē, ka pret to jāizturas ar tādu pašu ļaunprātību un neuzticību. Vēžu negatīvā enerģija ir kā migla, viņiem ir svarīgi izmest negatīvas emocijas uz citiem, lai dalītos savās ciešanās, tāpēc Vēžus bieži sauc par toksiskiem cilvēkiem.

Mežāzis

Mežāži tiek uzskatīti arī par cilvēkiem ar negatīvu enerģiju. Viņu egoisms nepazīst šķēršļus. Viņi ir spītīgi un reti pievērš uzmanību citu vajadzībām, tiecoties pēc personīgiem labumiem.

Mežāži nav pieraduši uzticēties nepiederošām personām, tāpēc viņi ir aizdomīgi pret jebkāda veida padomiem. Viņi ir aizdomīgi un spītīgi, bieži vien reducējot jebkuru dialogu līdz negatīvismam, liekot sarunu biedram nervozēt.

Mežāžu negatīvā enerģija nereti izraisa daudz domstarpību un apgrūtina attiecības gan ar tuviem, gan biznesa partneriem un draugiem.

Dvīņi

Aktīvie Dvīņi nevar nosēdēt uz vietas, un šo īpašību diez vai var saukt par sliktu. Tomēr, dzenoties pēc jaunām idejām un vaļaspriekiem, šīs zīmes pārstāvji spēj iet pāri līķiem un ar savu noraidošo attieksmi aizskart apkārtējo vidi.

Dvīņus ir ļoti grūti iepriecināt, tāpēc saziņa ar viņiem nereti beidzas ar savstarpēju naidīgumu un spēku aizplūšanu no pretiniekiem. Viņu netaktiskumam dažkārt nav robežu, kas padara saziņu ar viņiem ārkārtīgi nepatīkamu.

Astrologi atzīmē, ka Dvīņi dusmu lēkmē spēj sajukt cilvēku un pat nodarīt kaitējumu, kas zemapziņas līmenī cilvēkus no tiem atgrūž.

Skorpions

Skorpioniem arī piemīt negatīvā enerģija. Viņi bieži iet no vienas galējības otrā. Viņu smacējošā mīlestība vai visu patērējošais naids jebkuram var atņemt spēkus, īpaši, ja izvēlētais "upuris" atrodas pilnīgā Skorpionu varā.

Šīs zīmes pārstāvji pēc savas būtības ir atriebīgi, tāpēc bieži vien ir agresīvi. Skorpionu dusmas spēj sagraut cilvēka enerģētisko lauku, sagādājot ne tikai emocionālas, bet arī fiziskas ciešanas. Pēc spēcīga strīda ar Skorpionu daudzi cilvēki izjūt vitalitātes aizplūšanu, galvassāpes un apātiju.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu