Eksperts iesaka veidus, kā izvairīties no insektu iekļūšanas telpās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: quadshock/Shutterstock

Daudzi cilvēki vasaras mēnešos tur logus vaļā, lai mājās ieplūstu svaigs gaiss. Tomēr, to darot, telpās iekļūst arī mušas un insekti. Eksperts dalījies ar dažiem noderīgiem ieteikumiem par to, kā izvairīties no to iekļūšanas jūsu mājās.

Eksperts Niks Šekloks ieteicis ieguldīt naudu kvalitatīvā insekta sietā. Viņš norāda, ka citās valstīs ir izplatīts tirgot logus, kuros jau ir šis siets, taču viņš uzskata, ka tieši siets palīdz novērst insektu iekļūšanu mājās.

Papildus tam viņš iesaka arī izmantot piparmētru eļļu un lavandu.

"Piparmētru eļļa ir lielisks un dabisks veids, kā atbaidīt kukaiņus, piemēram, zirnekļus un odus, un tā liks jūsu mājām labi smaržot," sacīja eksperts.

Par tā pielietojumu viņš saka: "Pievienojiet ūdenim piparmētru eļļu un samaisiet. Pēc tam izmantojiet smidzināšanas pudeli, lai izpūstu šķidrumu netālu no logiem un durvīm."

Viņš piebilda, ka lavanda ir vēl viens resurss, kas palīdz novērst kukaiņu iekļūšanu mājās. Eksperts Niks Šekloks nobeigumā iesaka – ja ir iespējams, telpās vēlams izslēgt apgaismojumu, jo arī tas piesaista insektus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu