Ditai Graudai pēc šķiršanās pie sāniem jauns sirdsāķītis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ditagrauda/ Instagram

Grima māksliniece Dita Grauda pēc šķiršanās no meitas tēva, pretrunīgi vērtētā baņķiera Guntara Kļaviņa jeb Mr. Kauliņa satuvinājusies ar Latvijā populāru mūziķi Arni Račinski.

"Privātā Dzīve" raksta, ka Grauda nesen atgriezās no ceļojuma apkārt Eiropai ar motociklu. Tajā viņa bija devusies ar grupas "Laika suns" mūziķi Arni Račinski.

"Ar Arni iepazināmies salīdzinoši nesen un absolūti nejauši - es biju pasākumā, kurā atradās arī viņš. Sākām runāt, un mūsu vidū izveidojās simpātijas," atklāj Grauda.

"Ar Arni kopā jūtos droši, turklāt viņš ar moci brauc lieliski," tā Dita.

Viņa atklāj, ka šī bijusi brīnišķīga iespēja abiem iepazīties tuvāk. "Šķiet, ka mums šajā ceļojumā klājās labi," secina Grauda.

Kā zināms, Dita Grauda 2021. gada decembrī dāvāja meitu Annu mīļotajam vīrietim Mr. Kauliņam jeb Guntaram Kļaviņam, taču nu abi gājuši savu ceļu.

"Sanāca tā, ka viņam darba dēļ vajadzēja doties ārpus Latvijas, un mēs kaut kā attālinājāmies un izšķīrāmies. Šobrīd esam saglabājuši kontaktu tikai tik daudz, lai viņš varētu komunicēt ar Annu," saka viņa, taču uzsver, ka neko nenožēlo.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 4. jūlija numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu