"Domāju, ka es neesmu skaista." Provakatīvā influencere Jana Bruka atklāj, ka dzīvojusi kompleksos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: yanaabruk/ Instagram

Provakatīvā un ekscentriskā digitālā satura veidotāja Jana Bruka ir pašpārliecināta jauna sieviete, taču raidījumā "Kad satiekas Viņš un Viņa" atklāja, ka pusaudžu gados viņa sevi uzskatīja par neglītu un dzīvoja kompleksos.

Jana neslēpj, ka skolas gados dzīvojusi ar lieliem kompleksiem par savu izskatu. "Es vispār domāju, ka es neesmu skaista, bet tagad man ir smieklīgi par to visu atceroties."

Vainot viņa nevēlas nevienu, jo uzskata, ka tas esot bijis tāds vecuma posms, kas vienkārši jāizdzīvo. Šī sāpīgā pieredze viņai atklājusi veiksmes formulu, kā iemīlēt sevi un savu ķermeni.

"Man bija tāda shēma - es skatījos spogulī un domāju, kura daļa manī ir skaista."

Pēdējā laikā Jana kļuvusi atklātāka un sociālajos tīklos dalās arī emocionālās pārdomās, atklājot citas savas personības daļas, kas neskar seksualitāti.

Nesen Jana dalījusies ar kādu no savām gūtajām atziņām. "Mēs esam tas, ko mēs ēdam, un visi tam piekrīt. Labs uzturs -labs fiziskais stāvoklis – vesels ķermenis. Tāpat ir ar mūsu domām. Mēs esam tas, ko mēs domājam, un par ko sapņojam. Pozitīvās domas un nostādnes – laba dzīve un sapņi, kas pārvēršas realitātē. Viss ir ģeniāli vienkārši."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu