"Mīlestība – tā ir tāda svētāka lieta." Markus Riva atklāj, kāpēc nelabprāt runā par savu privāto dzīvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātājs Markus Riva (īstajā vārdā Miķelis Ļaksa) ar savā dzīvē notiekošo viņš gana bieži dalās sociālajos tīklos, taču ir noslēpumains par savu privāto dzīvi. "Radio SWH" raidījumā "Ar dziesmu par dzīvi" Riva atklāj, kāpēc tāda noslēpumainība un kā viņam klājas šajā sfērā.

"Šajā jomā viss ir ok, viss ir savās vietās un lietās," saka Riva. "Jā, kaut kā par to es neesmu baigi daudz runājis un stāstījis. Man liekas, ka ir jāatstāj kaut kāda vieta noslēpumam un ne viss ir jāatklāj savā dzīvē saistībā arī ar privāto dzīvi." 

Viņam šķiet, ka gana pietiekami atklājis par sevi, savu darbu, dzīvesvietu un pat to, ko liek uz šķīvja, tāpēc jābūt kādai lietai, kas ir zināma tikai pašam.

Taujāts par to, vai fani nepieprasa atklātību arī šajā tēmā, dziedātājs stāsta, ka neviens pieprasījis nav, taču jautājumi esot: "Cilvēki prasa un interesējas par tām lietām, bet kaut kā šobrīd par to negribas visiem stāstīt." Riva dalās arī savos novērojumos kolēģu un draugu vidū, kad cilvēki rāda sīki un smalki savas attiecības sociālajos tīklos.

"Cilvēki, kas stāsta par savām attiecībām jau pēc divu mēnešu kopā būšanas, un nemitīgs sociālo tīklu kontents, kur ir kopā, – mēs braucam tur, un tad saderināšanās, un tad čuš. Viss tik ātri. Tāpēc man liekas, ka mīlestība – tā ir tāda svētāka lieta, kura jātur kā tāds dārgums. Jākopj savā lociņā, nevis jāatrāda visiem," viņš piebilst un piekrīt raidījuma vadītājas Vaikules teiktajam: "Mīlestība un laime mīl klusumu."

Pilnu raidījuma ierakstu vari noklausīties šeit!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu