"Manam finanšu stāvoklim nav nekāda sakara ar Kristapu." Žanis Peiners par draudzību ar Porziņģi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas izlases bijušais basketbolists Žanis Peiners intervijā TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālam "Klik" stāsta par draudzību un sadarbību ar Latvijas lielāko sporta zvaigzni Kristapu Porziņģi. Viņš arī atklāja, ka ir kāda lieta, kas viņu aizskar. 

Latvijas izlases bijušais basketbolists Žanis Peiners savu dzīvi ir sakārtojis tā, lai pēc profesionāla sportista karjeras beigām nebūtu satraukuma par jauna darba meklēšanu citā arodā. Veicot ieguldījumus nekustamajos īpašumos un akciju tirgū, viņam atliek gana daudz brīvā laika un finanšu, lai turpinātu aktīvi darboties basketbolā, nu jau citādākā ampluā. Kopš pagājušā gada vasaras viņš palīdz Latvijas lielākajai sporta zvaigznei Kristapam Porziņģim uzlabot individuālo sniegumu.

Daudziem varētu būt maldīgs priekšstats, ka Peiners draudzējas Porziņģi un bauda laisku dzīvi, ceļojot apkārt pa pasauli. Daudzi droši vien nenojauš, ka tu ar sievu agrāk ilgāku laiku dzīvojāt mazā dzīvoklī Ķengaragā, nesteidzoties iztērēt nopelnīto naudu, tā vietā pacietīgi sagaidot laiku, kad to pareizi ieguldīt, lai pēc tam gūtu peļņu.

Gribu pateikt, ka tas mani diezgan aizskar, ka kāds man "Instagram" uzraksta apvainojumu.

Mēs ar Kristapu, ejot uz restorānu, rēķinu dalām uz pusēm, vai maksājam vienreiz viens, otrreiz otrs.

Par naktsmītnēm un lidojumiem maksāju no savas kabatas. Viņš kādreiz samaksā pēc kāda treniņa par pusdienām vai vakariņām, kas dažreiz kādā restorānā dārgi maksā. Kā tas, piemēram, nesen bija Londonā. Varētu teikt, ka mana nosacītā trenera darba alga aiziet kādreiz kādā dārgākā restorānā.

Manam finanšu stāvoklim nav nekāda sakara ar Kristapu. Tas mani jau pāris gadus aizskar, ka nākas kādam sociālajos tīklos taisnoties.

Šajā jautājumā esmu solīds. Bieži pat Kristapam saku, ka labāk nepublicēt kopbildi sociālajos tīklos, citādi kāds atkal man prasīs autogrāfu vai video apsveikumu, vai pārmetīs, ka es atkal kaut kur aizdevies uz cita rēķina. Tas ir loģiski, ka kāds tā var padomāt. Tomēr es padsmit gadus esmu profesionāli spēlējis basketbolu augstā Eiropas līmenī. Cilvēkiem vajadzētu saprast, ka varu atļauties kaut kur aizlidot un apmeklēt restorānus.

Pilnu interviju ar Žani Peineru lasi TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik"!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu