"Smird pēc kūtsmēsliem." Ceļotājs lidojumā konstatē aptraipītu grīdu ar asinīm un caureju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Habib Battah/"Twitter"

Kāds vīrietis lidojumā no Parīzes uz Toronto saskārās ar nepatīkamu situāciju. Viņš pie savas sēdvietas pamanīja cita pasažiera asinis un caureju, vēsta raidsabiedrība CNN.

Ceļotājs Habibs Bata un viņa draudzene 30. jūnijā izmantoja aviokompānijas "Air France" pakalpojumus, lai lidotu no Parīzes uz Toronto.

Neilgi pēc pacelšanās viņš sajuta dīvainu smaku. "Tur smirdēja pēc kūtsmēsliem," viņš sacīja CNN.

Pāris lidoja kopā ar diviem kaķiem. Kaķi, kas atradās transportēšanas kastē, atradās pie pāra kājām.

Taču vietā, kur bija jānovieto kaķu transportēšanas kaste, bija asinis un caureja. Viņš nekavējoties pasauca stjuarti.

"Es viņai teicu, ka te smird pēc s*diem. Viņa man iedeva mitrās salvetes. Es sāku slaucīt un pamanīju arvien lielāku asins pleķi," viņš stāsta.

Kamēr pasažieris tīrīja, stjuarte sazinājās ar kolēģiem, kas lidoja iepriekšējā lidojumā. No "Air France" biroja tika saņemta ziņa, ka dienu iepriekš lidojumā Parīze-Bostona kādam vīrietim palicis slikti. Pēc nolaišanās Bostonā viņš tika nogādāts mediķu aprūpei.

Pilots sacīja, ka pieprasīja, lai traipi tiktu iztīrīti pirms nākamā lidojuma atpakaļ uz Parīzi, taču šķiet, ka apkopējas aizmirsa par šo lūgumu.

Pasažieris stāsta, ka pleķis vēl bija mitrs, tāpēc tas aptraipīja kaķu transportēšanas kasti. Tā kā lidojumā visas vietas bija aizņemtas, pasažieri nebija iespējams pārvietot uz citu sēdvietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu