Intars Rešetins atklāj, kāpēc savu sievu apprecējis četras reizes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Intars Rešetins/Facebook

Aktieris un režisors Intars Rešetins ar savu sievu apprecējās tikai pusgadu pēc iepazīšanās. Viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", Intars atklāja, ka viņi ir precējušies jau veselas četras reizes, un pieļauj, ka būs vēl kāda svinību reize.

Runājot par sievietēm un savu laulību, Intars neslēpj, ka viņu simpatizē gudras un inteliģentas sievietes, par kādu viņš uzskata arī ir savu sieviņu fitnesa treneri Zandu Zariņu-Rešetinu.

Kā izrādās Rešetinu pāris ir precējies četras reizes. "Es ar sievu esmu precējies četras reizes. Mums patīk to darīt! Dzīve ir jāsvin un jābauda."

Vaicāts, kāpēc viņam ir svarīgi ik pa laikam apprecēt savu sievu vēlreiz, Rešetins teic: "Tā ir iespēja sanākt visiem kopā un apliecināt jūtu dabu, nostiprināt to un radīt mūsu radiem un draugiem kopīgu sanākšanu. Dzīve ir ļoti īsa."

Viņš arī atklāja, ka Zandu bildinājis vien pus gadu pēc iepazīšanās. Rešetins teic, ka viņam bijis pilnīgi skaidrs, ka Zanda ir viņa īstā: "Tavu īsto tu jūti uzreiz. Likās, ka beidzot ir kaut kas patiess un īsts."

Jau vēstīts, ka Intars un Zanda iepazinās 2006. gadā, un jau 2008. gadā abi mija gredzenus Taizemē. Abi ir vecāki divām meitām – Elīzai Marijai un Grētai Marijai.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu