"Rīgas satiksme" aicina braucienu uz Dziesmu un deju svētku pasākumiem plānot savlaicīgi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku deju lieluzvedums "Mūžīgais dzinējs" Daugavas stadionā.
XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku deju lieluzvedums "Mūžīgais dzinējs" Daugavas stadionā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Ņemot vērā, ka šodien un svētdien notiks noslēdzošie Dziesmu un deju svētku pasākumi, kurus apmeklēs liels skaits cilvēku, pašvaldības uzņēmums "Rīgas satiksme" aicina svētku dalībniekus un skatītājus braucienus uz svētku norises vietām plānot laicīgi.

Šodien notiek pasākumi gan Daugavas stadionā, gan Mežaparka Lielajā estrādē, savukārt 9.jūlijā Mežaparka Lielajā notiks noslēguma koncerts "Kopā. Augšup".

Kā aģentūru LETA informēja "Rīgas satiksmes" pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane, braucienus vēlams plānot vismaz divas līdz trīs stundas iepriekš, jo, tuvojoties koncerta laikam, pieaugs arī pasažieru skaits un sabiedriskais transports kļūs piepildītāks.

Sabiedriskā transporta papildus reisi ir plānoti tā, lai no centra izbraucot ar pirmo papildus reisu pasākuma norises vietā nokļūtu līdz ar tās atvēršanu.

Kā ziņots, gan uz pasākumiem Daugavas stadionā, gan Mežaparka Lielajā estrādē tiks organizēti sabiedriskā transporta papildus reisi, tāpat atbilstoši pasažieru plūsmām papildus reisi tiks norīkoti pēc pasākumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu