FOTO "Edvard, gaidi zvanu drīz!" Lauris Reiniks atklāj iepriekš nedzirdētu faktu par Smiltēnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lauris Reiniks un Edvards Smiltēns.
Lauris Reiniks un Edvards Smiltēns. Foto: LETA/kolāža

Dziedātājs Lauris Reiniks mikroblogošanas vietnē "Twitter" atklājis kādu sabiedrībā mazzināmu faktu par Saeimas priekšsēdētāju Edvardu Smiltēnu (AS).

Reiniks skaidro, ka Smiltēns pirms iestāšanās politikā bijis arī dizainers un ir pielicis roku Laura Reinika sestā studijas albuma "Es skrienu" tapšanā.

"Tas, ko jūs nezinājāt -  Edvards Smiltēns pirms iešanas politikā, bija lielisks dizainers. Gan jau joprojām ir. Veidoja šī mana apbalvotā Baltijas albuma dizainu un arī daudzus citus singlu vāciņus dažādiem tirgiem un [dažādās] valodās. Edvard, gaidi zvanu drīz!" raksta populārais dziedātājs.

Foto: Publicitātes foto/Wikipedia
Foto: Lauris Reiniks @LaurisReiniks/Twittter.com

2011. gadā Lauris Reiniks saņēma zelta disku par šo albumu.

Publiski pieejamā informācija liecina, ka Smiltēns pirms iešanas politikā strādāja reklāmas aģentūrā BALTI.

Reinika publicētais fakts nepalika bez asprātībām no tvitera lietotāju puses.

"Ja viņš uz vāka būtu, tad vēl noticētu. Otrā plānā viņš nemēdz palikt," raksta Viktorija.

Portāls "Apollo.lv" jau ziņoja, ka Saeimas priekšsēdētājs nonāca interneta lietotāju joku vācelē pēc 29. maija, piedalīdamies pasaules čempionātā bronzu ieguvušās Latvijas hokeja izlases sagaidīšanā.

Pēcāk sociālo tīklu lietotāji blogošanas vietni "Twitter" piepildīja ar smiešanos par Smiltēnu, kurš, pēc "tviteristu" domām, bija bezgaumīgi Latvijas hokeja izlases kreklā grozījies kopā ar hokeja komandu tās sagaidīšanas brīdī pie Brīvības pieminekļa un nebija pat kautrējies dāļāt autogrāfus bērniem, kuri tos vēlējās saņemt no hokejistiem.

Tikmēr 8. jūlijā, kad Valsts prezidenta amatā stājās Edgars Rinkēvičs, ļaudis internetā smīkņāja par kādu fotogrāfiju, kurā redzams Smiltēns kopā ar jauno un bijušiem Valsts prezidentiem.

Foto: Edvards Smiltēns @EdvardsSmiltens/Twitter.com
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu