Kīza iekļūst Vimbldonas čempionāta ceturtdaļfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Medisone Kīza.
Medisone Kīza. Foto: AFP / Scanpix

Vimbldonas tenisa čempionāta ceturtdaļfinālā pirmdien iekļuva ASV tenisiste Medisone Kīza, kura trīs setos pieveica neitrālo sportisti Mirru Andrejevu.

Kīza (WTA 18.) bija pārāka ar 3-6, 7-6 (7:4), 6-2, liedzot kvalifikāciju pārvarējušai 16 gadus vecajai Andrejevai (WTA 102.) sasniegt karjeras pirmo "Grand Slam" ceturtdaļfinālu.

Cīņā par pusfinālu Kīza tiksies ar planētas otro raketi Arinu Sabaļenku, kura ar 6-4, 6-0 guva panākumu pār citu neitrālo sportisti Jekaterinu Aleksandrovu (WTA 22.).

Tāpat pirmdien ceturtdaļfinālā iekļuva Kazahstānas tenisiste Jeļena Ribakina, kura pērn kļuva par Vimbldonas čempionāta uzvarētāju.

Ribakina (WTA 3.) astotdaļfinālā tikās ar brazīlieti Beatrisi Hadadu-Maju (WTA 13.), taču pirmajā setā Brazīlijas pārstāve veselības problēmu dēļ pēc pieciem geimiem, kad rezultāts bija 4-1 par labu Ribakinai, maču vairs nevarēja turpināt.

Vēl pie pārliecinošas uzvaras astotdaļfinālā tika arī tunisiete Onsa Žabēra (WTA 6.), kura ar 6-0, 6-3 pārspēja Čehijas pārstāvi Petru Kvitovu (WTA 9.).

Jau vēstīts, ka ceturtdaļfinālu sasniedza arī ranga līdere Iga Švjonteka no Polijas, ceturtā rakete Džesika Pegula no ASV, ukrainiete Jeļina Svitoļina (WTA 76.), kā arī čehiete Markēta Vondroušova (WTA 42.)

Sezonas trešais "Grand Slam" turnīrs - Vimbldonas čempionāts - norisināsies līdz 16.jūlijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu