"X Faktora" zvaigzne Margarita Kolosova šķiras no savu piecu bērnu tēva

Apollo.lv
Foto: TV3 publicitātes foto

Šovā "X Faktors" iepazītā kolorītā latgaliete Margarita Kolosova izšķīrusies no savu piecu bērnu tēva, ar kuru bija kopā vairāk nekā 20 gadus. 

Kā izdevumam "Kas Jauns" atklāj Margarita, viņas dzīvesbiedrs, kurš ir 16 gadus vecāks par Margaritu, aizgāja prom no ģimenes, atrada sev citu sievieti.

“21. jūlijā paliek gads, kā mēs dzīvojam atsevišķi. Sākotnēji bija ļoti grūti... Tu saproti ar prātu, ka varbūt ir labi, ka tas tā notika, ka cilvēks atklāja savu patieso seju un jau pēc nedēļas, kā bija aizgājis projām, bija uzsācis kopdzīvi ar jaunu sievieti. Man pateica acīs, ka viņam ir jaunas attiecības. Man kā sievietei tas ir aizvainojums, ka tik ātri pēc šķiršanās var izveidot jaunas attiecības. Mani burtiski kā ar aukstu ūdeni aplēja.

Lai arī es esmu ļoti stipra sieviete, es jutos pazemota un man bija ļoti grūti. Tad arī gāju pie psihologa, dzēru nervu zāles un miega zāles.

Pēdējā pusgada laikā uz nervu pamata esmu nosviedusi 20 liekos kilogramus,” sarunā ar žurnālu atklāj Margarita.

Neraugoties uz pārdzīvojumiem, Margarita bijušajam mīļotajam palīdzību neatteiks, ja tāda būs nepieciešama. "Pusmūžu esmu ar to cilvēku nodzīvojusi kopā, mēs esam ļoti daudz kam izgājuši cauri," pauž Margarita. 

Kolorītā latgaliete atklāj, ka viņas lielākais atbalsts ir bērni. Tāpat uzmundrina arī Rogovkas ciema iedzīvotāji, kuri nāk klāt un izsaka Margaritai komplimentus.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 11. jūlija numurā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu