VIDEO Sieviete ar pasaulē lielāko muti ēd ribiņas un samulsina interneta lietotājus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sam Ramsdell/"TikTok"

33 gadus vecā Samanta Ramsdela kļuvusi populāra sociālajos tīklos, pateicoties savai lielajai mutei. Sievietes mute ir desmit centimetrus plata. Šī iemesla dēļ viņas vārds ir ierakstīts arī Ginesa pasaules rekordu grāmatā, vēsta ārvalstu mediji

Sievietei sociālo tīklu vietnē "TikTok" seko vairāk nekā 3,5 miljoni cilvēku.

@samramsdell5 HI AUSTIN TEXAS!!!! First stop- Terry Blacks BBQ!!! 🥵🥵#austin #austintx #texas #bbqtiktok #eatwithme #foodtiktok ♬ Texas Proud, Texas Strong - Chip Polk

Reiz kādā intervijā Samanta sacīja: "Es izveidoju "TikTok" kontu 2019. gada rudenī. Jebkurš videoklips, kas saistīts ar manu muti un drimasēm, kuras es varu uztaisīt, vienmēr kļūst par grāvēju."

Par jaunāko sociālo tīklu hitu kļuvis videoklips, kuru viņa publicēja jūnija sākumā. Video viņa atrodas Ostinā, apmeklējot "Terry Blacks BBQ" restorānu, kurā vēlējās notiesāt gardas ribiņas.

Komentāros vairāki cilvēki izrāda pārsteigumu, kad saprot, ka tas, ko viņi redz, nav filtrs.

Pēc cilvēku komentāriem noprotams, ka daļa, kuri ir noskatījušies šo videoklipu, nav zinājuši, ka Samanta ir pasaulē lielākās mutes īpašniece.

"Man likās, ka viņa piedalās tajā izaicinājumā, kur tu mēģini neaktivizēt filtru," pārsteigumā dalījusies kāda cita lietotāja.

"Kā sauc šo filtru? Neredzu nosaukumu," neizpratnē jautā kāds vīrietis komentāru sadaļā. kurš netic, ka tas ir sievietes īstais mutes izmērs.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu