Kā šobrīd klājas Agritas Bindres ģimenes pamestajam sunītim Mailo?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Agrita Bindre un Mailo
Agrita Bindre un Mailo Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Ģimene burkā"

Jūnija sākumā asu sabiedrības nosodījumu izpelnījās šova "Ģimene burkā" nu jau bijusī dalībniece Agrita Bindre saistībā ar viņas ģimenes lēmumu atdot mājas mīluli Mailo jauniem saimniekiem. Kā šobrīd klājas sunītim?

Kā vēsta žurnāls "Privātā Dzīve", Mailo joprojām atrodas dzīvnieku aizsardzības biedrībā "Ķepu-ķepā".

Tās vadītāja Gundega Bidere atklāj: "Ar suni viss ir kārtībā, viņš joprojām ir pie mums. Klājas viņam labi, ir iemācījies uzvesties pieklājīgi, labprāt dodas pastaigās. Viņš ir saņēmis visas nepieciešamās vakcīnas, čipus un iekļauts reģistros. Karantīnas laiks ir pagājis, jau sākam viņu rādīt cilvēkiem, kuri brauc pie mums noskatīt sev suni."

Viņa uzsver, ka ar Mailo tiek piedāvāts iziet pastaigāties, bet viss notiek bez liekas ažiotāžas. "Ļoti negribētos, lai kāds šo suni izvēlas tikai šova dēļ," tā Bidere.

Tāpat viņa atklāj, ka Agritas ģimene par sunīti nav interesējusies. "Godīgi sakot, es neieteiktu viņiem braukt šurp - ciemos pie Mailo. Sunim tas tikai būtu lieks stress."

Jau ziņots, ka vasaras sākumā par skaļāko skandālu kļuvis Bindru ģimenes lēmums atdot sunīti Mailo jauniem saimniekiem turpmākai dzīvei pie ķēdes, ko atspoguļoja šovs "Ģimene burkā". Suns nedēļu pavadīja pie ķēdes, kuras laikā uz kakla jau bija radušies noberzumi. Pēc tam Mailo nonāca dzīvnieku aizsardzības biedrībā "Ķepu-ķepā".

Pēc notikušā kanāls 360TV nolēma pārtraukt sadarbību ar Bindru ģimeni.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 11. jūlija numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu