Zināms, kāpēc cietumā tika sadurts seksuālais varmāka Nasers

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lerijs Nasers
Lerijs Nasers Foto: AP/SCANPIX

Seksuālais varmāka un bijušais ASV vingrošanas komandas sporta ārsts Lerijs Nasers cietumā tika sadurts par saviem izteikumiem Vimbldonas sieviešu turnīra sakarā, vēsta "The Associated Press".

Jau ziņots, ka 10. jūlijā Nasers cietumā tika vairākas reizes sadurts konfliktā ar kādu citu cietumnieku.

59 gadus vecajam seksuālajam varmākam divas reizes iedurts kaklā, divas reizes mugurā un sešas reizes krūtīs, stāstīja cietuma pārstāvji. Tiek ziņots, ka bijušajam ASV vingrošanas komandas ārstam ir smagi bojāta plauša.

Ieslodzītais, kurš sadūris Naseru, identificēts kā Šeins Makmilens, kurš iepriekš jau tiesāts par cietuma sarga saduršanu (2006. gadā), kā arī cita cietumnieka nogalināšanu ar nazi (2011. gadā).

Situācijai pietuvināts avots sarunā ar "The Associated Press" atklājis, ka Nasers, skatoties Vimbldonas "Grand Slam" čempionātu, esot norādījis, ka sieviešu turnīrā vēlētos redzēt spēlējam meitenes.

Bijušais ASV vingrošanas izlases ārsts Lerijs Nasers 2018. gadā tika notiesāts ar cietumsodu, kas sasniedza 175 gadus, kad vairāk nekā 150 jaunas sportistes liecināja par piedzīvotu seksuālu uzmākšanos.

Kopā vairāk nekā 330 sieviešu un meiteņu ASV vingrošanas klubā un Mičiganas Štata universitātē ir apsūdzējušas Nasaru seksuālā vardarbībā.

"Jūs neesat pelnījis kādreiz vēl iziet no cietuma," 2018. gadā pauda tiesnese, paziņojot, ka soda apmērs ir 175 gadi.

Vēl viena tiesas prāva 54 gadus vecajam Naseram bija 2017. gada decembrī, kad viņam piesprieda 60 gadu cietumsodu par bērnu pornogrāfijas glabāšanu, atzīstot bijušo ārstu par vainīgu trijās atsevišķās lietās un par katru no tām piespriežot 20 gadu ilgu cietumsodu.

Toreiz septiņas dienas ilgā prāvā liecināja 156 sievietes, kuras Nasers esot izmantojis.

Nasers gandrīz 30 gadus strādāja ar ASV vingrotājiem un rūpējās par to veselību četrās olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu