FOTO "Positivus" pirmajā dienā pašmāju reperi iegriež pamatīgu ballīti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pašmāju reperi iegriež pamatīgu ballīti "Positivus" teritorijā
Pašmāju reperi iegriež pamatīgu ballīti "Positivus" teritorijā Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Piektdienas vakarā Lucavsalā notiekošajā festivālā "Positivus" jaudīgi uzstājušies pašmāju reperi.

Jau ziņots, ka pasākuma rīkotāju ieskatā, īpaša uzmanība festivālā veltāma diviem māksliniekiem - hiphopa producentam, autoram un dīdžejam "Metro Boomin", kura jaunākais albums ir viens no klausītākajiem pasaulē, kā arī solistam un dziesmu autoram Semam Smitam. Festivāla galvenais mākslinieks Smits uz festivālu ieradīsies 53 cilvēku sastāvā. Mūziķa grupas sastāvā ir daudz mūziķu, dziedātāju un dejotāju.

Festivāla pirmajā dienā uz galvenās skatuves - "LMT Stage" - uzstāsies "Emotional Oranges", "EarthGang", "J.I.D" un "Metro Boomin". Savukārt uz "Positivus" otras lielākās skatuves - "Lāčplēsis Stage" - šodien uzstāsies "Bel Tempo", Elīza Legzdiņa, "Banda Banda", Tomijs Kešs un Miks Galvanovskis.

Paredzēts, ka uz "Evolution Stage" šodien uzstāsies "Grēta", "MC Apšaude", "Marko & Hotte", "Patrisha", "Vēstnieks", "Laika suns" un "Aminata". Pagājušā festivāla viena no populārākajām zonām bija "Jim Beam Silent Disco". Šodien tajā uzstāsies "DJ Reinis Kārlis Rutkis", "DJ Kārlis Zariņš", "DJ Inga Zeile", "DJ Artūrs Pudāns", "DJ Kārlis Ķilkuts" un "DJ All-viss". Tāpat festivālā gaidāmi "Comedy Latvia" "stand-up" komiķu priekšnesumi.

Savukārt sestdien uz "LMT Stage" kāps "Gustavo", "alt-J" un Smits, bet uz "Lāčplēsis Stage" uzstāsies "Martas asinis", "Wiesulis", "Anna B Savage", "Sleaford Mods" un "Little Big". Gaidāms, ka sestdien uz "Evolution Stage" uzstāsies "Perestroika", "Vultura", "Hunn", "I Mean Love", "Zeļģis", "Fiņķis" un "Mauku sencis & Grandmaster Neons", savukārt zonā "Jim Beam Silten Disco" mūziku atskaņos "DJ Reinis Kārlis Rutkis", "DJ Inga Zeile", "DJ Artūrs Pudāns", "DJ Rojs Rodžers", "DJ Kārlis Zariņš", "DJ Rudd" un "DJ Aspirīns". Arī festivāla noslēdzošajā dienā festivāla apmeklētājus izklaidēs "Comedy Latvia" "stand-up" komiķi.

"Positivus" festivāla teritorija apmeklētājiem šodien būs atvērta no plkst.14 līdz plkst.3, bet sestdienas, 15.jūlija, - no plkst.12 līdz 3.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu