Strīdīgās kleitas trendā iesaistītais vīrs apsūdzēts sievas slepkavības mēģinājumā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Tumblr/Ekrānuzņēmums no "Youtube" video/TheEllenShow

38 gadus vecais Keirs Džonstons no Kolonsijas Skotijā tiek apsūdzēts 11 gadus ilgā vardarbībā un mēģinājumā noslepkavot savu sievu, ziņo ārvalstu mediji.

Tiesas priekšā stājies vīrietis, kurš ieguva slavu pēc tam, kad viņa sievasmātes kleita kļuva plaši izplatīta internetā tās strīdīgās krāsas dēļ.

38 gadus vecais Keirs Džonstons no Kolonsejas salas Skotijā tiek apsūdzēts par gandrīz 11 gadus ilgu vardarbību ģimenē un mēģinājumā nogalināt savu sievu.

Pirmdien viņš ieradās Glāzgovas Augstākajā tiesā un noraidīja visas pret viņu izvirzītās apsūdzības, bet lietas izskatīšana tiks turpināta līdz tiesas sēdei 2024. gadā.

Apsūdzībās pret Džonstons apgalvots, ka viņš vairākkārt uzbrucis savai sievai viņu mājās Iekšējo Hebridu salās, kas vainagojās ar mēģinājumu sievu nožņaugt.

Laika ietvarā no 2019. gada aprīļa līdz 2022. gada martam izvirzītās apsūdzības ietver sievas grūšanu pret sienu, žņaugšanu, naža pacelšanu pret sievu, kliegšanu uz viņu, kā arī draudus viņu nogalināt.

"The Times" un citi izdevumi ziņo, ka viņš arī ir mēģinājis ar varu iekļūt transportlīdzeklī, kurā atradās viņa sieva, fiziski traumēt viņu pa atvērtu logu, kā arī saspiedis viņas galvu starp savu elkoni un torsu un izvilcis no bāra pēc tam, kad viņa atteicās iestādi pamest kopā ar viņu.

Papildu apsūdzības apgalvo, ka Džonstons izolēja sievu no draugiem un uzraudzīja viņas pārvietošanos un finanses.

Džonstona sievasmātes kleita "salauza" internetu pēc tam, kad tā kļuva par sociālo tīklu fenomenu 2015. gadā.

Ar to vietnē "Tumblr" dalījās viņa kāzu viešņa Keitlina Maknīla. Viņa bija lūgusi palīdzību, lai atrisinātu dilemmu par to, vai kleita ir zila un melna vai balta un zelta.

Prokurori apgalvo, ka pāra attiecības pārauga vardarbīgu Džonstona uzbrukumu virknē, kas noveda pie sievas slepkavības mēģinājuma.

Viņš esot vairākkārt aplicis rokas ap viņas kaklu, apgrūtinot viņas elpošanu, vienlaikus izsakot vardarbīgus draudus.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu