Naudas problēmas? Saseksas hercogi apsverot ideju atgriezties dzimtenē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SIPA PRESS /Scanpix

Saseksas hercogi jau sen vairs nedzīvo savās Apvienotās Karalistes mājās - Frogmoras kotedžā, tomēr, kā ziņo mediji, prinča Harija un Meganas atgriešanās dzimtenē nav pilnībā izslēgta, ziņo mediji. 

Grants Harolds, kurš no 2004. līdz 2011. gadam bija karaļa Čārlza III sulainis, "Marie Clarie" izteicies, ka iespēja, ka saseksieši atgriezīsies Lielbritānijā, nav izslēgta: "Es nekad neteiktu nekad," viņš saka. "Vienmēr ir iespējams, ka kādu dienu viņš varētu vēlēties atgriezties mājās. Iespējams, ka viņš šeit varētu nopirkt pats arī īpašumu..."

Vēl Harolds piebilst: "Meganai šeit īsti nav ģimenes vai tuva cilvēka. Visa viņas ģimene atrodas štatos, bet Harijs vēlēsies veidot attiecības ar Lielbritāniju, ja vien kādu dienu viņš pat vēlēsies atgriezties..."

Tomēr citā avotā šī informācija skan savādāk - "In Touch" avoti stāsta, ka Harijs ir panikā par naudu un par viņa un Meganas nākotni Amerikā. "Acīmredzot Megana ir paudusi neapmierinātību, bet Harijs sācis domāt, vai viņi ir pieņēmuši pareizo lēmumu, atstājot viņa dzimteni. Domāju, viņš ir ieminējies Meganai par atgriešanos Londonā..."

Jau ziņots, ka straumēšanas platforma "Spotify" pārtraukusi 20 miljonus dolāru vērto līgumu ar Saseksas hercogiem par podkāsta "Archetypes" sezonu. Dienu pēc līguma laušanas "Spotify" podkāstu izpilddirektors Bils Simonss nosaucis Meganu un Hariju par "sasodītiem blēžiem". Citi avoti vēsta, ka darījums atcelts, jo Megana nav izpildījusi saistības par audio pārraižu skaitu un konceptu. 

Kā publiski izteikušies karaļnama eksperti - Harijs un Megana beidzot beigšot rakstīt memuārus, veidot dokumentālās filmas un sniegt skandalozas intervijas, jo viņiem "vairs nav, ko teikt". Kas notiks tālāk - ar ko viņi pelnīs naudu?

"Šis viņu dzīves periods ir beidzies, jo vairs nav, ko publikai teikt," The Sun sacīja ģimenei pietuvināts avots.

Avots stāsta, ka 41 gadu vecā hercogiene bija vēl vairāk pārsteigta, uzzinot, ka Harijs jau ir sazinājies ar savu atsvešināto brāli Viljamu:

"Harijs atzina, ka ir piezvanījis Viljamam, lai noslēgtu pamieru un teicis brālim, ka viņi ar Megana būtu gatavi atgriezties Londonā..."

"Saseksas hercogiem ir vajadzīgs plāns B," saka avots, piebilstot, ka karaliskā ģimene, visticamāk, viņu un Meganu pieņemtu. "Pat ņemot vērā visus skandālus un notikušo, kā izskatītos, ja karalis Čārlzs teiktu nē?"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu