Latviešu "bārbija" Viktorija Vailda atklāti par attiecībām un sadzīvi ar mīļoto Saimonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Iečeko slavenību"

Latvijas lielāko krūšu īpašniece Viktorija Vailda ar savu itāļu draugu Saimonu jau ilgu laiku dzīvo Francijā, bet ik gadu vismaz mēnesi dzīvo Latvijā, apmetoties savā mājā Tērvetes pusē. Izdevumam "Privātā Dzīve" Viktorija pastāstīja par abu attiecībām un turpmākajiem plāniem.

Abi iepazinās pirms 14 gadiem. Tieši tad sākās latvietes pārvērtību ceļš, jo tieši Saimons viņai savulaik palīdzēja tikt pie apjomīgām formām.

Saimons savu izredzēto bildināja 2019. gadā, taču kovida dēļ kāzas toreiz atliktas. "No jaunības dienām man bijis sapnis par precībām Lasvegasā. Zinu, ka mana kāzu kleita noteikti nebūtu klasiska, drīzāk tur būtu kaut kas mazliet ekstravagantāks. Diez vai tā būtu rozā krāsā, jo šajā dienā es negribu tērpties kā Bārbija," saka Viktorija.

Ģimenes pieaugumu viņi neplāno. "Mēs vēl jūtamies jauni," pastāstīja Saimons. "Nezinu, vai gribēsim bērnus. Varbūt tas ar laiku mainīsies. Tagad man šķiet, ka laulības apliecība un bērni nav garants tam, ka pāris neizšķirsies," teic Viktorija.

Viņu ilgo attiecību veiksmes noslēpums esot tas, ka abiem ir kopējas intereses gan vaļaspriekos, gan karjerā. "Arī man patīk darboties "Instagram". Fotografēju. Mums abiem sapņu zeme, kurā dzīvot, ir Amerika. Tur man varētu pavērties lielākas iespējas uzņēmējdarbībā nekā Eiropā, bet Viktorijai - šovbiznesā," pārliecināts ir Saimons.

Viņi gan vēl nav vienojušies, kur labāk ASV dzīvot. "Saimonam patīk lielas pilsētas, viņš grib dzīvot pašā Ņujorkas centrā Manhetenā, bet es gan labāk Losandželosā," uzsver Viktorija.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 11. jūlija numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu