Adriana Miglāne atklāj detaļas, kā pieķērusi bijušo vīru krāpšanā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Adriana Miglane/ Facebook

Dziedātāja un influencere Adriana Miglāne, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāja, kādi bijuši "sarkanie karogi" attiecībās ar bijušo vīru, kas signalizējuši viņa neuzticību.

Adriana par šķiršanos no bijušā vīra un sava dēla tēva Krišjāņa paziņoja 2022. gada nogalē ar sociālo tīklu starpniecību. Lai gan sākotnēji kā vienu no šķiršanās iemesliem minēja dažādos skatījumus uz dzīvi, vēlāk atklājās, ka Krišjānim ar Adrianu vien nav pieticis.

Adriana ne reizi vien minējusi, ka pieķērusi vīru krāpšanā. Nu viņa pastāsta, kā tieši. "Es nekad nelienu telefonos, bet toreiz kaut kā man tas telefons bija blakus. Es pat neko nebiju paskatījusies, kad viņš to ieraudzīja un sākās stress. "Ko tev tur vajag, ko tu tur lien?" Un es sapratu, ka viņš uztraucas. Pēc tam sagaidīju brīdi, kad varēju par visu pārliecināties."

Viņa atklāja, ka, pateicoties aizdomām, "pa kluso" ielīdusi vīra telefonā un atklājušies visi fakti. Tā neesot gan bijusi viena vien reize, viņa regulāri tikusi pārliecināta, ka pārspīlē, ieraugot sarakstes ar dažādām sievietēm.

Adriana sarunā arī neslēpa, ka viena no tuvākajām draudzenēm jau iepriekš mēģinājusi viņai atvērt acis par to, kas patiesībā notiek ģimenē. Lai gan tas neesot bijis patīkami, Adriana nav dusmojusies uz draudzeni. Viņa sapratusi, ka tā ir taisnība, tāpēc arī pieņēma lēmumu šķirties.

Par to, kas šobrīd notiek Adrianas privātajā dzīvē, nav zināms. "Instagram" viņā saviem sekotājiem vairākkārt uzsvērusi, ka nu vēlas savu privāto dzīvi paturēt pie sevis.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu