VIDEO "Sauciet to par Jēzu, bet es to saucu par Kimu." Kardašjanas radītā apakšveļa izglābusi meitenes dzīvību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TikTok/@honeygxd/AFP/Scanpix

"Kima Kardašjana izglāba manu dzīvību," stāsta "TikTok" lietotāja savā video, kas publicēts 18. maijā un nule kļuva strauji izplatījies un ieguvis vairāk nekā 1,4 miljoniem skatījumu, jo video pamanījusi pati "Skims" īpašniece.

@honeygxd no but fr, thanks kim 😭😭🫶🏼 #fyp #foryou #gunviolence #kimkardashian #kim #skims #skimsbodysuit #gunviolenceawareness ♬ dream - 💗

42 gadus vecā "Skims" dibinātāja Kima Kardašjana 14. jūlijā savā "Instagram" īsajā stastiņā kopīgoja video no 22 gadus vecās Andželīnas Vailijas, kura šī gada sākumā izdzīvoja masu apšaudē Kanzassitijā, Misūri štatā.

"Kima Kardašjana izglāba manu dzīvību," klipu iesāka Vailija. Viņa atklāja, ka tikusi sašauta "četras reizes" incidenta laikā, kas notika Jaungada dienā.

"Naktī, kad tiku sašauta, zem kleitas man bija Skims formas bodijs," viņa teica. "Tas tik cieši mani sakļāva, ka burtiski neļāva man noasiņot."

"Es to silti iesaku," Vailija jokojot piebilda. "Es noteikti iegādāšos vēl apģērbu no šī zīmola un domāju, ka man tas būtu jāvalkā katru dienu. Tas ir kā bruņuvestes sievietēm."

"Sauciet to par likteni vai Jēzu, bet es to saucu par Kimu," stāsta Andželīna.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu