VIDEO Makgregors "aiziet pa gaisu" pēc sava audzēkņa uzvaras ar brutālu nokautu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Konora Makgregora trenētā komanda beidzot tikusi pie uzvaras UFC veidotajā realitātes šovā "The Ultimate Fighter" (TUF). Slavenais īru cīkstonis pēc sava audzēkņa uzvaras nespēja valdīt emocijas.

"The Ultimate fighter" ir UFC organizēts realitātes šovs, kurā cīkstoņi sacenšas par iespēju parakstīt līgumu ar populāro MMA organizāciju. Cīkstoņi tiek sadalīti divās grupās, un katrai komandai ir savs treneris, kas nāk no UFC cīkstoņu vidus.

Šova 31. sezonā komandu treneri ir bēdīgi slavenais īru cīkstonis Konors Makgregors un bijušais "Bellator" čempions Maikls Čendlers.

Makgregors šova ievadā izvēlējās trenēt MMA nepieredzējušus cīkstoņus, kamēr Čendleram tika atvēlēti cīkstoņi, kuri savulaik jau cīnījušies UFC, bet dažādu iemeslu dēļ slavenās organizācijas paspārnē vairs necīnās.

Pirmajās septiņās TUF cīņās Makgregora komandai tā arī nebija izdevies tikt pie uzvaras, bet savu treneri no pazemojuma glāba Riko DiSkulio, kurš ar nokautu uzveica Hanteru Azuru.

Makgregoram šī nav pirmā reize TUF trenera lomā. 2015. gadā viņš kopā ar Juraiju Feiberu cīkstoņus trenēja realitātes šova 22. sezonā.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu