VIDEO "Es karalis. Es šmurgulis." Zeltiņš parodē sievieti, kura visai savādā veidā māca celt pašvērtējumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: renarszeltins/ Instagram

Pirms neilga laika tīmeklī izplatījās video fragments no kāda pasākuma, kur sievietēm palīdz it kā celt pašvērtējumu, liekot atkārtot, ka viņu dzīve ir veiksmīga, bet viņas pašas ir karalienes un "su*kas". Pašmāju humorists Renārs Zeltiņš publiskojis asprātīgu parodiju.

Iepriekš pieminētajā video sieviete vārdā Elizabete, kura sevi pozicionē kā terapeiti un nākotnes matricas veidotāju, lika sievietēm atkārtot: "Dzīve, veiksmīga dzīve, es karaliene! Es su*ka, kura māk novilkt sarkanās līnijas, un, pateicoties tam, man ir kruts vīrs, kurš rullē biznesu, dāvina man dārgas dāvanas, ir vīkends un viss pārējais. Veiksmīga dzīve, es karaliene!"

Pēc šī video publiskošanas "Twitter" bija daudz viedokļu. Lielākā daļa pauda neizpratni un izsmēja šīs rindas. Vērīgākie pat pamanīja, ka minētā persona piedāvā dažādus kursus, kuru vērtība sasniedz pat divarpus tūkstošus eiro. 

Zeltiņš publiskojis asprātīgu parodiju šim video, kurā piemin gan sievu, gan biznesu, gan vīkendu ar draugiem, beigās nosakot: "Es karalis. Es šmurgulis!"

Video īsā laikā izpelnījies simpātijas. Arī vairākas sabiedrībā pazīstamas personības izteikušas savu viedokli par veiksmīgo parodēšanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu