Aktrise Olga Dreģe pavada laiku ar mazdēlu un kopīgi apmeklē nozīmīgus sarīkojumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Olga Dreģe ar mazdēlu Justu ierodas uz sarīkojumu par godu jaunievēlētā valsts prezidenta Edgara Rinkēviča inaugurācijai Rīgas pilī.
Olga Dreģe ar mazdēlu Justu ierodas uz sarīkojumu par godu jaunievēlētā valsts prezidenta Edgara Rinkēviča inaugurācijai Rīgas pilī. Foto: Edijs Pālens/LETA

Leģendārā teātra un kino aktrise Olga Dreģe (85) pēdējā laikā apmeklējusi vairākus publiskus pasākumus ar savu mazdēlu Justu, ar kuru ļoti lepojas.

Sarunā ar "Kas Jauns" Dreģe pastāstīja, ka mazdēls šovasar izcili pabeidzis Rīgas Centra humanitārās vidusskolas 9. klasi un izturējis iestājpārbaudījumus Rīgas Valsts 2. ģimnāzijā.

Aktrise ļoti lepojas ar mazdēla panākumiem mācībās. "Es ļoti priecājos, ka viņš ir izaudzis un pieaudzis un ka esmu to sagaidījusi. Manā vecumā tas rada īpašu prieku. Es ļoti, ļoti lepojos ar mazdēlu.

Viņa 9. klases izlaidumā skolotāja un direktore teica, ka Justs ir tik draudzīgs, talantīgs un viss, ko aizsāk, viņam padodas. Viņš arī svinīgajā izlaiduma daļā pavadīja kora dziedājumu uz klavierēm. Justs ļoti labi pārvalda vairākas valodas, viņu interesē bioloģija, ķīmija un literatūra. Mazdēlam intereses mostas arvien plašākas un lielākas, viņš ir gudru vecāku dēls.

Nākotnē vēlas kļūt par režisoru, par nākamo Streiču.

Man ir tāda bildīte, kur mazdēls maziņš ar režisoru Streiču abi nobildējušies ar hūtēm galvās. Justa klase arī saņēmusi ir vairākas atzinības par filmēšanu.

Par saviem bērniem Olga ar lepnumu teic: "Viņi ir man liela dāvana – augstākā spēka un likteņa dāvana. Un savā vecumā ar savām pārslimotajām kaitēm to visu varu piedzīvot. Man ir liels prieks, ka mana dzimta un gēni turpinās."

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 18. jūlija numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu