Zināmi RFS nākamie pretinieki, ja izdotos pārvarēt šo UEFA Konferences līgas kvalifikācijas kārtu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
RFS futbolisti
RFS futbolisti Foto: Sanita Ieva Sparāne

Latvijas futbola klubs RFS gadījumā, ja pārvarēs UEFA Konferences līgas kvalifikācijas otro kārtu, trešajā kārtā tiksies ar Serbijas vienību Belgradas "Partizan", noskaidrojās pirmdien notikušajā izlozē.

RFS Konferences līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā divu spēļu summā ar 5:1 uzvarēja Skopjes "Makedonija" un otrajā stāsies pretī azerbaidžāņu Masaziras "Sabah", ar kuru savā laukumā spēkosies jau trešdien.

Ja rīdzinieki sasniegs trešo kārtu, tad pretiniekos būs Belgradas "Partizan". RFS iepriekš tikās ar Belgradas komandu 2020.gadā Eiropas līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā, piedzīvojot neveiksmi.

Savukārt "Valmiera", kas izstājās no Čempionu līgas kvalifikācijas pēc neveiksmes pirmajā kārtā, Konferences līgas kvalifikācijas otrajā kārtā spēkosies ar Sanmarīno "Tre Penne" un iekļūstot trešajā kārtā var tikties ar Andoras "Atletic Club d'Escaldes" vai "Partizani" no Albānijas.

Tikmēr "Riga" pirmajā kārtā, neskatoties uz zaudējumu otrajā spēlē, ar 2:1 pārspēja Reikjavīkas "Vikingur" un kvalifikācijas otrajā kārtā spēkosies ar "Kecskemeti" no Ungārijas, pirmo maču aizvadot viesos ceturtdien. "Riga" trešās kārtas sasniegšanas gadījumā tiksies ar Nīderlandes klubu "Twente" vai "Hammarby" no Zviedrijas.

Aizvadītās sezonas Latvijas kausa ieguvēji futbolā "Auda", kas debitēs Eirokausos ceturtdien, otrajā kārtā spēlēs pret slovāku vienību Trnavas "Spartak". Ja "Auda" pārvarēs otro kārtu, Latvijas vienība nākamajā kārtā stāsies pretī Kauņas "Žalgiris" futbolistiem vai Polijas vienībai Poznaņas "Lech".

Trešās kārtas uzvarētājas sasniegs "play-off" kārtu, kas vēl jāpārvar, lai nodrošinātu vietu Konferences līgas grupu turnīrā.

Fināls notiks 2024.gada 29.maijā, bet tā norises vieta vēl nav noteikta.

Iepriekšējās sezonas finālā Vesthemas "United" futbolisti finālā ar 2:1 pārspēja RFS pretinieci grupu turnīrā Florences "Fiorentina".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu