Gobzema ģimenes sāgā iesaistījusies Spānijas policija (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čukrste/LETA

Skandalozais ekspolitiķis Aldis Gobzems jau vairākas nedēļas publiski turpina "mazgāt ģimenes netīro veļu". Tagad viņš apgalvo, ka bijusī sieva mēģinot nolaupīt bērnus, raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Pagājušajā nedēļā ar jaunu sparu uzmutuļoja eksdeputāta Alda Gobzema ģimenes skandāls, ko viņš risina publiski, ar dažādiem ierakstiem sociālajos tīklos.

Ar Aldi sazinājās izdevums "Privātā Dzīve". Viņš stāstījis: "Pie manas mājas Seviljā notiek trakas lietas. Mēs tur neesam, ar bērniem esam drošībā Spānijas otrā galā. Pirmdien (pagājušajā nedēļā) piedzīvoju savu bērnu laupīšanas mēģinājumu, kuru organizē un finansē Kristas mīļākais, bet realizē mana bijusī sieva ar kaut kādiem bandītiem.

Kāpēc tik droši to saku? Jo man tur ir kameras, kas visu fiksē, ir kaimiņi, kuri jau snieguši liecības policijai, un kaimiņi, kuri gatavi sniegt liecības. Spānijā, par laimi, kaimiņi nav tādi, kuri slēpjas aiz aizkariem un izliekas, ka neko nav redzējuši," apgalvo Gobzems.

Krista no komentāriem aizvien atturas, raksta "Privātā Dzīve".

Eksdeputāts teic, ka jau ilgu laiku spēkā esot viņa un bijušās dzīvesbiedres attālināti - Gobzems bija Spānijā, bet Krista Latvijā - pie notāra noslēgta vienošanās. 

"Uzreiz pateikšu, ka tas dokuments noslēgts sen. Krista to gribēja noslēgt, lai viņai būtu miers, lai varētu darīt savas lietas. Tas nosaka, ka bērni ir pilnīgā manā aizgādībā, mums jāsaskaņo viņas komunikācija ar bērniem. Krista nevar, kad vien sadomā, ierasties pie mums. Bet pirmdien bez brīdinājuma ieradās.

Nevienu nesastapusi, rakstīja policijai iesniegumu, ka bērni pazuduši. Taču Spānijā es piecu minūšu laikā varu piezvanīt policijas priekšniekam un pateikt, ka bērni nav pazuduši, parādīt viņam bērnus, kuri ir priecīgi un aprūpēti. Te policija skatās pēc taisnības.

Kad saņēmu ziņu par Kristas iesniegumu, bijām ceļā uz jūru. Aizbraucām uz tuvējo policijas iecirkni, visu izstāstījām. Bet viņa rakstīja nākamo iesniegumu, ka bērni ir apdraudēti, viņiem bīstami dzīvesvietā uzturēties. Policija aizbrauca uz māju. Iznāca kaimiņš, kura bērni ar manējiem bieži spēlējas. Viņš liecināja, ka tie ir meli par apdraudējumu, un visa iela, kur dzīvojam, ir gatava liecināt," apgalvo Aldis.

Gobzems teic, ka ir pārliecināts, ka rudenī attapsies Spānijas tiesā.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 25. jūlija numurā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu