VIDEO "Latgalīšu Reps" kopā ar brazīlieti Felipi izdod vasarīgu un kustīgu hitu "Latgalita"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Apvienība "Latgalīšu Reps" nākusi klajā ar jaunu dziesmu "Latgalita", piedaloties Latvijā populāram influencerim, blogerim un aktierim no Brazīlijas Felipem Gabrielam Ksavjēram.

"Latgalīšu Repa" dalībnieks Didzis Kozlovs atminas dziesmas tapšanas sākumu: "Sadarbība ar Felipi radās negaidīti, viņam izsakot vēlmi dziedāt latgaliešu valodā. Ilgi nedomājot, nolēmām, ka tas būtu gan labs izaicinājums viņam, gan lieliska iespēja mums atsvaidzināt mūsu repertuāru un kārtējo reizi atgādināt par sevi, sev ierastā formātā."

Videoklipā notikumi risinās ap Latgalitu - valdzinošu, maigi dzēlīgu un neatvairāmu. Šādi var raksturot dziru, kuru ražo galvenie varoņi - Didzis, Ivo un Felipe.

Bet stāsts iegriežas ar pavērsienu, kas nostrādā pret pašiem personāžiem ar ironiski bēdīgām beigām. Tajā pašā brīdī Latgalita ir ne tikai dzēriens, bet arī iefiltrēta specdienesta inspektore (videoklipā Sanda Dejus), kas burtiski apbur puišus ar savu valdzinošo humora izjūtu, maigo flirtu un neatvairāmo skatienu. Viņai izdodas atmaskot sen nenotveramu nelegālās alkohola dziras karteli, kas, pateicoties smalki nostrādātajam operatīvajam darbam, beidzot tiek notverts. Tagad puiši no favelas var dziedāt savu "mīlas miksteipu" aiz restēm.

"Latgalita" videoklipa idejas autors, operators un režisors Elvis Lācis, producents Andris Fridrihsons. Dziesmas autori un vokāls - Ivo Grigalis, Didzis Kozlovs, Felipe Gabriels. Dziesmas skaņas apstrādi veica Jānis Šmediņš (PrimeTime Latvia).

Noklausies!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu