Elīna Didrihsone ar vīru kļūs par pašmāju TV zvaigznēm (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: didrihsonee/Instagram

Pretrunīgi vērtētā influencere un apģērbu tirgotāja Elīna Didrihsone kopā ar vīru Nauri piekrituši savu dzīvi rādīt televīzijā. Abi kļūšot par šova "Slavenības. Bez filtra" varoņiem, raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Elīnai gozēšanās kameras priekšā nebūs nekas neierasts, jo viņa gadiem ilgi katru savu soli ir demonstrējusi sociālajos tīklos.

Kā zināms, Didrihsoniem izveidojies gan prāvs fanu, gan arī kritizētāju pulks.

"Helio Media" pārstāve "Apollo.lv" apstiprina par Didrihsonu dalību šovā un sola, ka jau augusta vidū uzzināsim sulīgus jaunumus par Elīnas un Naura dalību.

Apollo.lv" jau vēstīja, ka Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas raisījuši plašu sabiedrības rezonansi. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, gan abi ar vīru Nauri nonākuši sociālā dienesta un bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas redzeslokā.

Plaši apspriesti arī Elīnas kā autovadītājas paradumi, neaizsprādzējot drošības jostu, arī jau pieminētie video ar dēlu, kas raisīja plašu sabiedrības rezonansi.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone piedalījusies arī Aināra Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

Savukārt pērn Didrihsone iekļuvusi žurnāla "Forbes Latvija" sarakstā "30 līdz 30". 

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 25. jūlija numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu