"Nekad vainīgs nav viens." Repšes bijusī sieva pirmo reizi atklāti runā par abu šķiršanos (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pagājušajā rudenī tapa zināms, ka izjukusi kādreizējā premjerministra un Latvijas Bankas prezidenta Einara Repšes 17 gadus ilgusī laulība. Žurnāla "Santa" jaunākajā numurā bijusī sieva pirmo reizi runā par attiecībām ar Repši un atklāj jaunums pašas dzīvē.

Einara Repšes un Rūtas Raginskas mīlasstāsts savulaik pārsteidza sabiedrību - politiķis ieskatījās par sevi 25 gadus jaunākā sievietē. Viņa vēl bija ģimnāziste, kad Ēnu dienā nonāca valdības mājā un pirmo reizi satika Einaru Repši.

Kad viņi saderinājās, Rūtai bija tikai 19 gadu. 2008. gadā Rūta Einaram dāvāja dēlu, viņiem bija stipra, saticīga ģimene, kas kopā pārdzīvoja arī grūtus laikus. Kad Rūtai tika atklāts krūts vēzis, Einars ļoti atbalstīja sievu atveseļošanās periodā. Tāpēc runas, ka viņu laulība izjukusi, sākumā šķita neticamas. Taču pagājušajā rudenī Repše pirmo reizi izgāja sabiedrībā nevis kopā ar Rūtu, bet gan citas sievietes pavadībā. 

Vaicāta, kādēļ izjuka viņas un Einara laulība. Rūta stāsta: "Iemesli skar tikai mūs abus. Un nekad vainīgs nav viens, attiecības uzsāk un beidz divi cilvēki." 

Vaicāta, vai šobrīd viņas dzīvē ir cits vīrietis, viņa neslēpj - ir.

"Bet ar Einaru mums aizvien ir lielisks tandēms. Mums ir dēls, un mēs ļoti labi saprotamies un sadarbojamies. Jā, var būt arī tā," teic viņa.

Vairāk lasiet izdevuma "Santa" jaunākajā numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu