Ineses Galantes meita atteikusi piedāvājumam strādāt ar Džordžu Klūniju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Augustā festivāls "Summertime - aicina Inese Galante", kas 17. vasaru priecējis klausītājus, Dzintaru koncertzālē skanēs pēdējo reizi. Operdziedātāja lēmusi, ka pienācis laiks ļaut meitai vairāk nodoties pašas karjerai, raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Galante lēmusi, ka pienācis laiks aizvērt šo muzikālās dzīves lappusi. Šāds lēmums pārsteidza daudzus. Par galveno iemeslu Inese min to, ka nevēlas, lai viņas meita Diāna visu savu karjeru un dzīvi pakārtotu tikai šim notikumam.

Tieši meita esot tā, kas festivālam piešķīrusi Eiropas dvesmu un eleganci - ar sarkano paklāju, ziediem, mākslas darbiem. "Panākusi, lai cilvēki, nākot uz festivālu, jūtas kā īstos svētkos," Diānu slavē Inese.

Operdziedātāja atklāj - šajā pavasarī meita esot saņēmusi piedāvājumu strādāt ar Holivudas aktieri Džordžu Klūniju, kurš bija jāsagatavo kādai filmēšanai. "Diāna slavenajam aktierim atteikusi, jo bija norunāti jau randiņi ar mūsu festivāla māksliniekiem. Teicu meitai: "Atliec visu, brauc un dari to, kas tev patīk, kas ir tava sirdslieta." Taču Diāna šajā visā ir tik dziļi iekšā, viņa ir ļoti atbildīga un dara ar pilnu atdevi." 

Arī šis notikums Inesei licis aizdomāties, ka pienācis laiks ko mainīt.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 25. jūlija numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu