"Viņu vienkārši salauzīs." Bijušais čempions izteicis prognozi par gaidāmo Usika un Dubuā cīņu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks (pa kreisi) un Daniels Dubuā (pa labi)
Oleksandrs Usiks (pa kreisi) un Daniels Dubuā (pa labi) Foto: AP/Scanpix

Bijušais "krūzeru" (līdz 90,7 kg) divīzijas boksa čempions Džonijs Nelsons sarunā "Seconds Out" "YouTube" kanālu izteicies par gaidāmo cīņu starp Oleksandru Usiku un Danielu Dubuā.

Savu nākamo cīņu Usiks aizvadīs 26. augustā Polijā, tiekoties ar Pasaules Boksa asociācijas (WBA) nozīmēto obligāto pretinieku Danielu Dubuā.

Neskatoties uz ievērojamu auguma pārsvaru, apskatnieku vidū Dubuā ir atvēlēta izteikta pastarīša loma.

Skeptiķiem, kuri apšauba Dubuā izredzes gaidāmajā cīņā, pievienojies arī britu boksera tautietis Džonijs Nelsons.

"Es gribētu cerēt, ka Dubuā uzvarēs. Es to gribētu redzēt, jo allaž atbalstīšu britus. Bet realitātē es viņam nedodu cerības uzvarēt. Esmu viņā, kā cīkstonī, redzējis plaisas. Allaž atbalstīšu britus, bet es teikšu, ka viņa "bruņās" ir plaisa, kas cīņā pret tāda kalibra bokseri kā Usiks, viņam nostrādās par sliktu," sacīja Nelsons.

Dubuā savas profesionālās karjeras laikā ir apliecinājis sava sitiena spēku, tomēr šī nebūs pirmā reize, kad Usikam pretim stājas bokseris, kurš var lepoties ar "smagāku roku". Galu galā ukraiņu bokseris divas reizes pēc kārtas noboksēja fiziski iespaidīgo Entoniju Džošua. Nelsons norāda, ka Dubuā ir iespēja Usiku nokautēt ar vienu veiksmīgu sitienu, bet šādi lielākoties tiek raksturoti cīkstoņi, kuriem meistarības ziņā pret konkrēto oponentu nav pat mazāko izredžu. 

"Usiks viņu atradīs un salauzīs viņa sirdi. Usiks viņu vienkārši salauzīs. Dubuā ir cerības uz veiksmīgu sitienu. Tas nepatiks viņa faniem, ģimenei un tuviniekiem. Dubuā ir labs bokseris, bet šī minētā "plaisa" ļaus Usikam atrast ceļus uz uzvaru. Usiks ir pārāk gudrs, lai palaistu viņu prom "no āķa". Dubuā ir cerības uz veiksmīgu sitienu, tas arī viss," skarbs savā vērtējumā bija Nelsons.

36 gadus vecais Usiks, kurš pirms pieciem gadiem svara kategorijā līdz 90,7 kg uzveica Mairi Briedi, ir nepārspēts visās 20 karjerā aizvadītajās cīņās.

Savukārt 25 gadus vecais Dubuā savas karjeras laikā ir izcīnījis 19 uzvaras un piedzīvojis vienu zaudējumu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu