Interneta lietotājus sasmīdina Rinkēviča fotogrāfija ar Kuldīgas govīm (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edgars Rinkēvičs @edgarsrinkevics/Twitter.com

Sociālo tīklu lietotājus sajūsminājusi Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča internetā publicētā fotogrāfija no viņa vizītes Kuldīgas novadā.

Rinkēvičs publicējis fotogrāfiju no Kuldīgas novadā esošās gaļas liellopu saimniecības "Kolumbi". Tajā viņš redzams kopā ar divām govīm.

"Apmeklējot gaļas liellopu saimniecību "Kolumbi" Kuldīgas novadā, pirmais no kreisās Valsts prezidents," ar humora devu raksta Rinkēvičs.

Ieraksts sajūsminājis vietnes "Twitter" lietotājus. Kāds acīgs lietotājs norāda, ka fotogrāfijā pirmā no kreisās redzama vēl kāda govs. "Un kā sauc prezidentu? Gauja?" raksta lietotājs.

"Apollo.lv" jau ziņoja, ka pirms nedēļas Rinkēvičs izcēlās ar citu spilgtu brīdi reģionālajā vizītē. Proti, Krāslavas novada zemnieku saimniecībā "Kurmīši" viņš laipni sasveicinājās ar vienu no saimniekiem - vietējo kaķi.

Valsts prezidents šodien tikās ar Padures un Rumbas pagasta kokapstrādes un lauksaimniecības uzņēmējiem, liellopu saimniecības īpašniekiem. Tāpat vizītes laikā Rinkēvičs tikās ar Kuldīgas novada domes deputātiem un Kuldīgas novada uzņēmējiem, kā arī apmeklēja Kuldīgas slimnīcu.

Valsts pirmā persona uzsvēra, ka Kuldīgas novads ir Kurzemes sirds. Rinkēvičs akcentēja, ka šodien bija iespēja tikties ar neatlaidīgajiem novada uzņēmējiem, kuri ar savu ikdienas darbu rāda piemēru citiem, ka Latvija spēj un var eksportēt preces un pakalpojumus ar augstu pievienoto vērtību.

"Vienlaikus no Kuldīgas novada uzņēmējiem saņēmu nepastarpinātu viedokli par vājo uzņēmējdarbības kreditēšanas politiku no Latvijas komercbanku puses un profesionālās izglītības apguves stiprināšanas nepieciešamību Latvijas reģionos," pauda prezidents.

Tāpat viņš atzīmēja, ka saklausījis arī Kuldīgas slimnīcas vadības, ārstu un medmāsu bažas par medicīnisko pakalpojumu nepieejamību un kritisko medicīniskā personāla un atbalsta personāla trūkumu. Prezidents pauda cerību, ka pavisam drīz arī Kuldīgas vecpilsēta tiks iekļauta UNESCO pasaules kultūras mantojuma pieminekļu sarakstā.

Darba vizītes noslēgumā Valsts prezidents piedalījās biedrības "Kurzemes NVO centrs" rīkotajā "Demokrātijas festivāla" brīvdabas pasākumā un sniedza intervijas masu mediju pārstāvjiem.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu