"Ārsti teica, ka dzīvošu tikai 24 stundas." Sieviete, kurai sāpes vēderā mainīja dzīvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: walking_warrior_princess's/"Instagram"

33 gadus vecā Apvienotās Karalistes iedzīvotāja Viktorija Densone izjuta izteiktu nogurumu un asas sāpes vēderā, taču uzskatīja tās par tipisku stresu, ar ko ikdienā saskaras. Taču tas bija līdz brīdim, kad ārsts pateica, ka viņai atlicis dzīvot vien 24 stundas, vēsta "The New York Post".

Ārsti viņai diagnosticēja kairinātu zarnu slimību un vēlāk Krona slimību. Vderā bija izveidojies abscess, kas izraisīja sepsi.

Slimnīcā viņai pateica, ka dzīvībai bīstamā infekcija pārņem viņas ķermeni un pēc 24 stundām viņa būs mirusi, ja abscesu neizoperēs.

"Man pat nebija laika īsti saprast notiekošo. Viss, ko zināju, bija tas, ka esmu agonijā un darīšu visu, lai atbrīvotos no sāpēm," viņa sacīja.

Ārsti viņai izoperēja 45 centimetrus garu zarnas posmu, kā rezultātā viņai nācās lietot ileostomas maisiņu. "Es ārstiem teicu, ka nevēlos ileostomas maisiņu, bet tā bija mana vienīgā izdzīvošanas iespēja," sieviete sacīja.

Pēc operācijas 2014. gadā viņas dzīve mainījās pilnībā. Viņa bija apņēmības pilna cīnīties pret slimību un darīt visu, lai dzīvotu.

Sieviete turpina: "Sākotnēji es nedomāju, ka dzīvošu, un nevarēju saprast, kā varēšu turpināt savu aktīvo dzīvesveidu."

Izvairīšanās no šķiedrvielām bagātas pārtikas, zaļās tējas dzeršanas, uztura bagātinātāju lietošana un izvairīšanās no kofeīna ir mazinājusi simptomus.

Viņa ir arī septiņus gadus veca dēla mamma. Šobrīd viņa ir izveidojusi atbalsta grupu, sniedzot palīdzību un atbalstu simtiem cilvēku, kas cieš no šīs slimības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu