VIDEO Ar vienīgo koncertu Baltijas valstīs Rīgā uzstāsies Verka Serdjučka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka/LETA

Šī gada 16. augustā Andrejsalā uz "Wondersalas" skatuves ar krāšņu šovu uzstāsies ukraiņu popzvaigzne Verka Serdjučka.

Mūziķis Andrejs Danilko Rīgā ieradīsies pilnā sastāvā kopā ar savu lielu kolektīvu. Tas būs vienīgais koncerts Baltijas valstīs, informē portāls "balticevents.info".

Verkas Serdjučkas koncertiem raksturīgais krāšņais populāro hitu, humora un pārsteigumiem bagātas dzīvās uzstāšanās sajaukums ir iemesls, kādēļ mākslinieks jau 30 gadus pulcē plašu auditoriju pasaules prestižākajās hallēs un arēnās.

Pirmo reizi mākslinieku publika pamanīja 1993. gadā. Serdjučka parādījās TV skatītāju priekšā pasažieru vilciena konduktores lomā zilā kreklā, īsā kleitā, ar lielām krūtīm. Māksliniekam sanāca atrast savu auditoriju, kurai patika Verkas joki par dzīvi.

Par šo laiku mūziķim radušies daudz cienītāju dažādās pasaules valstīs.

VIDEO: Verka Serdjučka uzstājas Laimas Vaikules festivālā 

"Šobrīd ar katru savu šovu vēlamies atgādināt par to laiku, kad visi bijām drusciņ laimīgāki. Mūsu kolektīvs brauks, lai atbalstītu, lai paraudātu un, protams, arī lai izklaidētos. Mēs varēsim kārtējo reizi pārliecināties, kā labsirdība pārvarēs ļaunumu," pauda mākslinieks.

Rīgā Verka Serdjučka kopā ar savu lielu kolektīvu uzstāsies ar savu īpašu koncertprogrammu, kur izpildīs savus labākus skaņdarbus.

Arī pērn mākslinieks uzstājās Rīgā ar vienīgo koncertu Baltijā.

Biļetes uz lielkoncertu ir pieejamas visās "Biļešu servisa" kasēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu