"Metta" piekāpjas "Jelgavas" futbolistiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
FS "Jelgava" futbolisti
FS "Jelgava" futbolisti Foto: Optibet Virslīgas arhīvs

"Jelgava" pirmdien, 31. jūlijā, "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 24. kārtas mačā izcīnīja minimālu uzvaru, tiekot pie otrā panākuma pēc kārtas.

"Jelgava" izbraukumā ar rezultātu 1:0 (1:0) pārspēja "Metta" vienību un izcīnīja pirmo uzvaru viesos.

Jau mača ievadā jelgavnieki tika pie 11 metru soda sitiena pēc tam, kad Ikuto Gomi "Metta" futbolistiem neizdevās apturēt savā soda laukumā bez noteikumu pārkāpuma. "Pendeli" precīzi izpildīja Viktors Osuagvu, izvirzot vadībā viesu komandu.

Septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām otro dzelteno kartīti nopelnīja Dāvis Valmiers un "Jelgava" palika mazākumā, taču "Metta" neizmantoja pārsvaru un rezultāts palika nemainīgs.

Pirmajā abu komandu duelī šosezon pārāka bija "Jelgava" (2:1), bet pēc tam ar 3:2 pie panākuma tika "Metta" futbolisti.

Kārtas ievadā vicelīdere RFS sestdien mājās ar 7:0 sagrāva "Tukums 2000"/"Telms" komandu, kamēr svētdien "Liepājas" un "Audas" mačs noslēdzās ar 1:1 un "Riga" ar 3:0 uzvarēja "Daugavpili".

"Valmieras" un Salaspils "Super Nova" spēle tiks pārcelta.

Turnīra tabulas līdere ar 61 punktu 24 spēles ir "Riga", kurai seko RFS ar 58 punktiem. 34 punktus guvusi "Valmiera", 33 punktus sakrājusi un "Liepāja", 33 punkti ir "Audai", "Metta" sakrājusi 28 punktus, "Jelgavai" ir 26 punkti, "Daugavpilij" - 25 punkti, "Tukums 2000"/"Telms" - 23 punkti, bet "Super Nova" komanda tikusi pie astoņiem punktiem.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, bet Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc četros riņķos aizvadītām 36 spēļu kārtām. Kopumā notiks 180 spēles.

2023. gada sezonā Latvijā pirmo reizi tiek izmantota video tiesneša asistenta (VAR) sistēma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu