"Esmu gatava jaunam posmam savā dzīvē." Samanta Tīna par jauno tēlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Artūrs Martinovs

Pašmāju dziedātāja Samanta Tīna mainījusi savu imidžu - blondos matus nogriezusi pavisam īsus. Jauna frizūra esot ne tikai imidža maiņa, bet arī  jauns dzīves etaps, viņa pastāstīja izdevumam "Privātā Dzīve".

"Pusgari blondi mati man bija piecus sešus gadus. Taču ārēji es vairs neizskatījos tā, kā jutos iekšēji," teic Samanta Tīna.

"Par frizūras maiņu domāju jau kādu laiku, bet lēmumu pieņēmu ļoti ātri. Dienu iepriekš paziņoju frizierim - griežam, un viss," stāsta dziedātāja.

Samantai neesot ne mazākās nožēlas par savu lēmumu, drīzāk viņa izjūtot atvieglojums: "Līdz ar matu nogriešanu atstāju visu lieko pagātnē. Es ticu, ka tajos uzkrājas ļoti daudz enerģijas, īpaši jau negatīvās. Nu esmu no tā visa brīva un gatava jaunam posmam savā dzīvē. Jauna es, jauns ampluā."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Samanta Tīna nupat prezentēja savu jauno dziesmu "Femme Fatale" no rudenī gaidāmā albuma un tās videoklipu.

Ar šo singlu Samanta aicina sievietes būt sev pašām, laiku pa laikam ļaujoties būt meitenīgi rotaļīgām un priecāties par dzīvi.

Foto: Samantas Tīnas videoklipa dziesmai "Femme Fatale" filmēšanas aizkadru foto

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 1. augusta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu