VIDEO Putinists Kirkorovs savas ārienes dēļ izpelnās asu kritiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Twitter"

Jau vairākas dienas "TikTok" klejo video no Kremļa propagandista Filipa Kirkorova nesenā koncerta. Kirkorovam veltīti skarbi vārdi savas ārienes dēļ.

Kirkorovs dzied dziesmu "Dīva", tērpies ekstravagantā tērpā. Cilvēki komentāru sadaļā izsaka savu viedokli par viņa izskatu, veltot asu kritiku.  

Kirkorovs uzstājās sarkanā, spīdīgā kostīmā, kas ne vienam vien raisījis jautājumus un neizpratni.

@d.a1303 ♬ оригинальный звук - D.A1303

Lūk, daži komentāri: "atceros, ka, dziedot šo dziesmu, viņš bija svinīgi ģērbies, bet tagad labāk klausīties nekā redzēt", "lieliska balss, bet negribu uz to skatīties", "jā, es vairs nevēlos uz viņu skatīties",

"šis nav Filips, kuru es dievināju", "Filip, ko tu tik šausmīgu savam producentam nodarīji, ka viņš tevi tā ņirgājas?",

"gribēju kaut ko rakstīt, bet vārdi pazuda", "man ir pāris auduma gabaliņi. Varu ziedot", "kas ar viņu noticis?".

Apollo.lv jau vēstīja, ka 2022. gada maijā tā brīža Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs paziņoja, ka dziedātājs Filips Kirkorovs iekļauts Latvijā nevēlamo personu sarakstā.

Tāpat Kirkorovam kopš 2021. gada ir aizliegts iebraukt Lietuvā valsts drošības apdraudējuma dēļ. Lietuvas tiesa uzskata, ka viņa koncertdarbība ir Krievijas "maigās varas" instruments un viņa vizītes Krimā liecina par Ukrainas teritoriālās vienotības noliegšanu un atbalstu Krievijas agresijai. 2022. gada maijā arī Latvija Kirkorovam aizliedza ieceļot.

Arī Igaunijas Iekšlietu ministrija šī gada maijā paziņoja, ka uz pieciem gadiem aizliegusi iebraukt valstī Krievijas dziedātājiem Filipam Kirkorovam.

Šī gada jūnijā Ukrainas Kultūras un informācijas politikas ministrija pēc Ukrainas Drošības dienesta priekšlikuma iekļāva Kirkorovu to personu sarakstā, kuras rada draudus valsts nacionālajai drošībai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu