Reperis Prusax pikts, ka tiek vainots incidentā koncertā Valmierā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čukrste/LETA

Pašmāju hiphopa zvaigznes Riharda Jāņa Ķullīša jeb Prusax koncerts Valmierā vēl ilgi paliks atmiņā. Fani pat trīs reizes apgāza žogu, kas viņus šķīra no skatuves, un krita cits citam virsū, bet uzstāšanās netika pārtraukta. Nu par notiekošo runājis arī pats mākslinieks, vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Pēc koncerta tīmeklī strauji izplatījās video, kur fani, dzirdot Prusax hitu "Moshpit", bija tik aizrāvušies, ka nogāza žogu pat trīs reizes.

Kad šī notikuma video nonāca internetā, izskanēja daudz kritikas. 

Reperis Prusax koncertu nepārtrauca. Nu viņš paskaidrojis savu tā vakara lēmumu: 

"Ir tā - ja pie manis neviens nepienāk un nepasaka, ka koncertam jābeidzas, es vienkārši turpinu. Cik vien varēju, kopā ar apsargiem kontrolēju situāciju." 

Viņš uzskata, ka video, kas pēc koncerta aplidoja sociālos tīklus un raisīja asu kritiku par drošību viņa koncertā, esot izskatījies trakāk nekā uz vietas.

"Jā, fani juta līdzi, un tā ir bijis vienmēr. Mums ir bijuši arī daudz trakāki koncerti, bet nekad nav bijusi tiešām bīstama situācija," saka Prusax. "Neviens pasākumā nav cietis. Pēc koncerta pusotras stundas fočējos ar faniem. Neviens neko sliktu neteica. Nāca klāt vecāki ar savām atvasēm un teica: "Foršs pasākums! Foršs tusiņš!"" stāsta Prusax.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 1. augusta numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu