"Tagad vēlos, lai nekad nebūtu uzzinājis patiesību." Divi kanādieši atklāj, ka pēc dzimšanas samainīti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Microgen/Shutterstock

Pēc DNS testu veikšanas divi kanādieši atklājuši, ka pēc piedzimšanas 1955. gadā tikuši samainīti, ziņo ASV izdevums "Insider".

"Mēs abi vienojāmies: ja mēs abi atvērtu testa rezultātus un neviens to nezinātu, mēs arī nevienam to nestāstītu," laikrakstam "Times" sacīja Ričards Bovē, viens no vīriešiem.

Bovē DNS testu saņēma kā dāvanu no savas vecākās meitas 2020. gadā.

Viņu satriecis atklājums, ka viņa senči bijuši ukraiņi, poļi un aškenazi ebreji, nevis Amerikas indiāņi un franči, kā viņš uzskatīja sākumā. 

Divus gadus vēlāk kanādiete Evelina Stokija veica DNS testu, kura rezultāti apliecināja, ka Bovē ir viņas brālis, ziņoja Globe.

Viņi visu saprata brīdī, kad uzzināja, ka Bovē un Stokijas jaunākais brālis Edijs Ambross ir dzimis tajā pašā dienā Manitobas slimnīcā Kanādā.

Šis atklājums izraisīja apjukuma lavīnu Bovē un Embrosam, kuri dzīvoja pilnīgi pretējas dzīves - viens tika audzināts pēc ukraiņu tradīcijām, otrs pēc indiāņu. 

Šodien Embross atjauno saiknes ar savu jaukto pamatiedzīvotāju un eiropiešu-amerikāņu senču kultūru, sazinoties ar jauniegūtajiem radiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu