Bijusī "McDonald’s" darbiniece "TikTok" atklāj slepeno burgeru sīpolu mērces recepti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Yuliasis/Shutterstock

Varētu domāt, ka dažas visslepenākās receptes glabājas uzņēmumu seifos un tos dažus, kuri zina visas sastāvdaļas, apsargā un nodevības gadījumā bez kavēšanās nomet no klints. Kāda "McDonald’s" bijusī darbiniece cenšas pierādīt pretējo: neviens nevienu nenogalina un šķietami slepeno recepti ikviens var pagatavot mājas. Vajadzīgas tikai četras sastāvdaļas un 15 minūtes laika!

Savā "TikTok" video bijusī "McDonald's" darbiniece Kima Stratona parāda, kā savā virtuvē soli pa solim vienkārši var pagatovot slaveno burgeru mērci, kas ir daļa no "McDonald’s" neatvairāmā garšas vilinājuma.

@kimstratton #stitch with @Chris McDonald’s dupe for the onions! #mcdonaldshacks #mincedonions #delicious ♬ original sound - 🌱🌾Kim🐥🐤

Viss, kas nepieciešams, ir malti sīpoli, karsts ūdens, stikla burka un papīra dvielis. Metode ir neticami vienkārša, kā to demonstrē Kima: burciņā ar karstu ūdeni ieber samaltus sīpolus un patur 15 minūtes. Pēc tam caur papīra dvieli no burciņas izlej ūdeni, cik vien iespējams. Sīpoli, kas paliek burciņā, garšo kā no slavenā burgeru restorāna!

Sīpolu un burgeru mīļotāji pārpludinājuši Kimas video ar komentāriem un pateicībām. Klipu noskatījušies vairāk nekā miljons cilvēku un tas saņēmis 60 000 atzīmju "Patīk".

Kāds cits bijušais ātrās ēdināšanas darbinieks komentāru sadaļā apstiprinājis, ka sīpoli slavenajā restorānā tiek gatavoti tieši tā: "Viņa nemelo!"

Kāds sīpolu fans raksta: "Paldies, paldies, paldies! Es mīlu sīpolus!!!"

Kāds komentētājs Kimai jautā, vai viņa zina "McDonalds" burgeru marinēto gurķu noslēpumu. Kima atbildējusi, ka tie nāk no Turcijas – un arī šo noslēpumu viņa gatava atklāt video.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu