FOTO Slavenības un viņu atvases lustējas "Ričija Rū" otrās daļas atvēršanas tusiņā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pagājušās nedēļas nogalē norisinājās mūziķa Laura Reinika un viņa māsas Rūtas Renikas-Preisas grāmatas “Ričijs Rū rīko koncertu 2” atvēršanas ballīte.

Kā informē pasākuma rīkotāji, atvēršanas ballīte bija kupli apmeklēta un tajā bija sapulcināti daudzi sabiedrībā pazīstami jaunie vecāki ar savām atvasēm. Skanēja dziesmas, pacilājošas runas, notika kopīga bildēšanās, saldējuma gatavošanas meistarklase un našķošanās!

Pasākuma laikā klātesošie tika iepazīstināti ar grāmatas galvenā tēla, azartiskā lācēna Ričija Rū jaunajiem draugiem – mērkaķīti Kikī un lācenīti Rūbiju. Skanēja arī dziesmu priekšnesumi no grāmatai klāt pievienotā 13 dziesmu albuma. Jauno dziesmu mūzikas autors arī šoreiz ir Lauris Reiniks, bet atšķirībā no pirmās grāmatas, kurai dzejolīšus bija rakstījusi Reiniku ģimenes vecmāmiņa Veronika, šoreiz tos sacerējusi visa projekta idejas autore un iedvesmotāja Rūta Reinika-Preisa.

Ričija Rū ceļš pie lasītājiem un klausītājiem aizsākās pirms diviem gadiem, 2021. gada augustā ar pirmās grāmatiņas “Ričijs Rū rīko koncertu” iznākšanu. Par grāmatai klāt pievienoto mūzikas albumu tā radītāji saņēma gan “Zelta disku” par vairāk nekā 5000 realizētām kopijām, gan pēcāk arī “Platīna disku” par virs 10 000 realizētajām albuma kopijām.

Tāpat kā pirmais izdevums, arī šī ir krāsaina un interaktīva dzejoļu, un krāsojamo zīmējumu grāmata, kas papildināta ar jaunu dziesmu un šo dziesmu instrumentālo pavadījumu albumu.

Albuma atvēršanas pasākumu gan vieni paši, gan ar savām atvasēm un otrajām pusītēm kuplināja grāmatas māksliniece Guna Miķelsone, visa Reiniku ģimene, atraktīvais pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš, influencere Simona Kubasova-Prakaša, draudzīgais Jānis Palkavnieks, TV šovu zvaigzne Magone, TV raidījumu vadītāja Elīna Fīrmane, rokeris Edgars Rakovskis, “Latvijas Radio 2” šefs Kaspars Mauriņš, dziedātājas Rūta Dūduma-Ķirse un Laura Raila un žurnāliste Eva Johansone. Pasākumā piedalījās arī multimākslinieks Kašers, grāmatas izdevēja – “Izdevniecība MicRec” vadītājs Guntars Račs un daudzi citi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu